escoban milicevic87 Jesam, cak sam gleda mapu od Wasteland i Gr8desert i tamo sam ih sve otvorio, neznam koliko je vjerovatno da sam missao kamp u linearnim sektorima
resident_evil Nisam kupio day one i sad mi je glupo dati 60€ +. Igra mi se čini čisti spetakl jer je mix Bayonette i Nier serijala. Tako da kad cijena još padne definitivno kupujem.
Legendary_Hero resident_evil Kupi i za 80 EUR. Igra je Game of the Year. Nećes pogriješiti ni vizualno, zvučno niti narativno, ni u gameplay aspektu.
escoban Legendary_Hero Sad je na popustu mislim da je tocno 60€ , igra vridi svakog centa meni definitivno iznenadenje godine.
Crnipetarpogani Slažem se sa svim pozitivnim komentarima. Jos nisam završio ali nemam puno do kraja( trenutno bauljam i tražim limenke). Meni je ovo definitivno goty
resident_evil Evo uzeo na akciji preko game shop hr za 51€ Stvarno se veselim igri jer očekujem da me čeka brutalna zabava.
milicevic87 resident_evil taman dolaziš na vrijeme. Danas izlazi christmas update. Novi kostimi, jedan mini game i holiday themed event. https://blog.playstation.com/2024/12/16/stellar-blades-holiday-themed-event-brings-new-costumes-mini-game-and-more-dec-17/ Pretpostavljam da ćeš morat malo napredovati u kampanji da vidiš ove dodatke. Nije ovo odmah na početku otključano.
resident_evil Pročitao sam da su sa updateom popravili platforming dio. Je to istina ili? Je osjetna razlika?
milicevic87 resident_evil nikad nisam previše problema imao s platformingom, ali da, sada je to osjetno bolje izvedeno.
Legendary_Hero milicevic87 Slažem se, inače mi platforming nije jača strana u igrama, ali ovdje nisam imao niti jedan problem vezan za isti.
ThomasAAnderson foggy A vele gamebreaking u Wukongu. U Wukongu je input delay kod healanja bio katastrofa.