Fico Mimimi Games AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA @Fenix
Fico Fenix Niotkud došla najava. Znalo se da rade na nečemu, ali je bilo samo projektno ime. Nitko nije znao o čemu se radi. Osjećam srce kako mi tuče i sad ne znam jel to od burgera maloprije ili od ove najave.
Torgue Fenix Sad malo gledao službene vijesti i potvrđujem Fićin post. Radili su na projektu Süßkartoffel (iliti Batat), ali igru su službeno najavili prije 1h.
Fenix Ne sviđaju mi se nadnaravna tematika i sposobnosti. S druge strane, jako golica ovo da možeš sam sastavit crew za misije
member Izgleda odlično kao i prijašnje njihove igre. Iako su Desperados i Shadow Gambit praktički reskinani mission packovi za Shadow Tactis ponuda je toliko bijedna u ovom žanru da uopće ne smeta. Samo nek štancaju. Sve se igra.
Zero Ne uzimam dok ne nabavim zadnje Desperadose. ST je bio vrh moram priznati, a ovo s piratima bi isto moralo dobro proći. Malo me sjetilo sad i na Sid Meier´s Pirates.