Developer: SCE Connected Content Group
Publisher: SCE Europe
Datum izlaska: 5.1.2016.
Žanr: MP vehicle battle arena
https://www.youtube.com/watch?v=8FjGMpPFHuA
The game gives players the option to play in either Tanks or Fast Attack Vehicles ("FAV"s), collecting various special weapon pickups such as Lasers, Railguns and Rockets.
In addition to deathmatch, team deathmatch and team domination multiplayer modes, there were also three tutorials that could be played single-player, including "Time Trial" and "Target Practice".
Moram priznat da sam oduševljen igrom. Zadnjih dana igram samo BioShock Infinite i ovo. Hardware možda čak i više, eto koliko je zabavna. Kontrole jesu malo čudne ali naučit će te ih brzo. Jedini problem je fizika vozila koja te stvarno može nekad zeznut. No kad se naviknete i navučete, nema stajanja. Pogotovo kad naučite mape i gdje stoje Special Weaponi, Railgunovi, Laseri i ta jača oružja, kad naučite pucati i pravilno koristiti Primary Weapone... Svaki meč možete imati 20-0. Obični Free For All mi je najdraži mod. Ako će Sony davat ovako zabavne igre svaki mjesec AAA igre mi neće ni trebat. Ovo bi moglo postati popularno poput Rocket Leaguea samo da joj ljudi pruže priliku.