Developer: SCE Connected Content Group
Publisher: SCE Europe
Datum izlaska: 5.1.2016.
Žanr: MP vehicle battle arena
https://www.youtube.com/watch?v=8FjGMpPFHuA
The game gives players the option to play in either Tanks or Fast Attack Vehicles ("FAV"s), collecting various special weapon pickups such as Lasers, Railguns and Rockets.
In addition to deathmatch, team deathmatch and team domination multiplayer modes, there were also three tutorials that could be played single-player, including "Time Trial" and "Target Practice".
Moram priznat da sam oduševljen igrom. Zadnjih dana igram samo BioShock Infinite i ovo. Hardware možda čak i više, eto koliko je zabavna. Kontrole jesu malo čudne ali naučit će te ih brzo. Jedini problem je fizika vozila koja te stvarno može nekad zeznut. No kad se naviknete i navučete, nema stajanja. Pogotovo kad naučite mape i gdje stoje Special Weaponi, Railgunovi, Laseri i ta jača oružja, kad naučite pucati i pravilno koristiti Primary Weapone... Svaki meč možete imati 20-0. Obični Free For All mi je najdraži mod. Ako će Sony davat ovako zabavne igre svaki mjesec AAA igre mi neće ni trebat. Ovo bi moglo postati popularno poput Rocket Leaguea samo da joj ljudi pruže priliku.
Hardware: Rivals
Znači to je tipa Vigilante 8/Twisted Metal igra? Ha, bumo vidli.
A ne znam, nisam ih igrao. Ali kazu ljudi da je slicno Twisted Metalu.
Probal,izbrisal,zaboravil da postoji,tolko mi dobra :)
Koliko GB ima za skidat? Isprobat cu je ovaj vikend.
Sto se mene tice nek sljedecih godinu dana daju samo smeca za PS+, Sony mi se toliko digao u ocima s ovom igrom. Jedna od najzabavnijih igara ikad.
EDIT: Oko 5 GB.
Meni je igra ocajna.Od predugog loadinga koji traje po dvije minute do weapona koji nis ne vrijede ili preOP weapona.Rocket League,vracam se.
Solidna igra meni. : Blesava fizika i manjak vrsta vozila su mi problem.
Nazalost ova igra ce vjerojatno proci dosta nezapazeno jer joj ljudi nece pruziti priliku. I meni se prvih dan, dva cinila dosta slabom, ali kad sam se navikao na kontrole, naucio mape, naucio gdje stoje jaca oruzja koja se samo nekad javljau na mapi i kad sam naucio ciljat, igra je postala prava uzivancija. I svidja mi se sto se ima puno healtha sto trazi dosta skilla. Iskreno ne sjecam se da mi je ikad ovako dobro isla neka igra. Danas sam par meceva zaredom imao u FFA rezultate tipa 15-0, 17-2, 20-3. Bravo ja
Danas sam par meceva zaredom imao u FFA rezultate tipa 15-0, 17-2, 20-3. Bravo jaPretpostavljam da ti je igra dobra samo radi ovih rezultata.
Generalno gledajući igra je smeće no to je naravno samo moje mišljenje.
Da li bi ju ikad kupio pa i da košta 19.99kn ?
Ne, nego mi je odlicna zato jer je zabavna i odlicno balansirana, bolje nego 90% igara i zato jer nagradjuje pametno igranje. I vjerojatno ju ne bih kupio jer ne bih ni cuo za nju. Ali npr. da ju sad maknu s PS+ i da je jedini nacin da ju igram ako je kupim dao bi i 3 put vise. Ljudi ju pljuju jer joj ni ne pokusavaju dati priliku. Kad bi ste ju igrali par dana vidjeli bi koliko je dobra. Ali ko vam kriv. Neg slobodno Sony dijeli indie i nijednu AAA igru pa neka hejteri placu :)
Ocjena na Metacriticu 54,nije ni cudno.
Igra je skroz i uopce nije losa,za ubit vrijeme je super.
Treba par meceva da se skuzi kak igra funkcionira i onda pocinje zabava..
Dosao je novi update, donio je valjda 10 novih modova, 2 nova vozila, statistike za vozila. Bit ce tu jos puno igranja
I uspio sam dobit napokon onaj jedan zglitchan trofej, valjda sam 5 Challenge rijesio u mecu. Sad jos samo onaj drugi zglitchani i onda cista uzivancija dalje.
I onda ja kazem Division GOTY pored ovog remek djela :
Ali da, prisjetio se zadnjih dana da bih mogao opet igrati. Prva 2 mjeseca godine sam valjda samo ovo igrao, da nije izasao Division, mozda bih i dan danas ovo igrao.