Pročitaj na portalu
Članak

Igrali smo Wo Long: Fallen Dynasty prije izlaska

Nakon vremenski ograničenog demoa iz rujna prošle godine koji je bio javan, developeri iz Team Ninje velikodušno su nam omogućili da uronimo dublje u Wo Long: Fallen Dynasty. Na raspolaganju smo imali prva dva chaptera igre i neograničeno vrijeme za igranje, a u nastavku pronađite naše dojmove poslije 10-ak sati igranja.

Može, day 1

Pošto sam tulav nisam ni znao do prije 10 minuta da sve informacije o NPCevima, Summonima i neprijateljima ima ingame evo Qilina, našeg prvog suparnika u chapteru 2 - Zhao Yun, i demonized officera, elite moba - lokalnog zlostavljača 😃

@foggy izlizat ćeš krug deflect u tjedan dana

Igrali smo Wo Long: Fallen Dynasty prije izlaska

Pedeji!

Još uvijek važem da li da je uzmem ili ne. Platinirao sam sve Soulsborne igre, Sekiro i oba Nioha. No imam još za riješiti Returnal i neke druge igre, a dolazi Diablo IV kojem planiram posvetiti jaaaaako puno vremena (kao i trojci). Tako da ću vidjeti za ovo. No da igra izgleda jebački, stvarno izgleda.

Igrat će se svakako budući da dolazi i na Gamepass,Day one.Igrao sam onaj tehnički demo,i igra je odlična,unatoč prokleto teškim 10-tonskim živinama,aglinih ko mačke.