TITANXIS A mora se ulazit u dublje sfere kad rujemo samo po površini. Igra i njeni likovi su svakako dublji nego serija i nju gledamo kroz prizmu igre i nikako obratno. Možda tvorcima TLoU-a otvorimo oči jer možda nisu nit svjesni kaj su stvorili, !
Torla Imam pitanje…. ne mogu se sjetiti, i povezati…. Da li je mala kojoj je Joel ubio tatu, a David je prvo tješi, zatim ošamari, ustvari Abby? Hvala na odgovoru, može i spoiler opciji….
Shooter Torla Jedino ako su išli na debelu izmjenu originala, u suprotnom ne. Abby je kćer kirurga koji krene operirat Ellie i Joel ga ubije.
TITANXIS Torla Tješi on nju dva put i prije i poslije udarca. Skoro pa prava uloga oca nema šta, iako joj to nije. Dal je ta mlada djevojka Abby? Po šabloni igre ne bi trebala bit ali moguće je da je ND-ovac izmjenil te neke detalje. Ako ništa drugo jednoga dana završit će možda u seksi butricama.
Torla Shooter Abby je kćer kirurga koji krene operirat Ellie i Joel ga ubije. E, to mi je falilo, da, tako je bilo… ok, sad sam se prisjetio…. hvala na infu!
Fenix Nije Abby, ima skroz neko drugačije ime EDIT: Ali serija dosta dobro pokazuje, bolje nego igra, koliko je Joel omražen, koliko sranja je napravio te zašto ga je u konačnici zasluženo zadesilo to što ga je zadesilo.
TITANXIS malo joj je slična i da još imala rep u pletenicu možda bi pomislili da je to buduća ona abby iz tlou2
Matador Ako su ovo izveli s Abby, onda je to stvarno novo nisko i druga sezona će biti još besmislenija.
TITANXIS Evo nešto veri intresting from TLoU ektors end krijetors Nil Drakmen end adrs. u cvaj dijela.
Sterlok Brijac negativne komentare o seriji koja nije ni izašla? Meni su zabavni, volim raspravljati a ako svi pušu u isti rog forum nema smisla. Meni je forum zabava. S druge stane da mi ne valja serija ne bi ju gledao, kao što me gledam ono koje mi ne valjaju, niti pišem o njima.Ali to sam ja, svaki bedak ima svoje veselje sobzirom da gledanje nije obavezno
zontra Zašto mijenjati ono što valja? Time su se vodili Druckman i Mazin pa je tako zadnja epizoda više manje identična kao što je u igri. Što je odlična stvar. Jako kvalitetno završena jedna jako dobra sezona. I čisto ako niste primjetili, u creditsima piše da je jednu od medicinskih sestri glumila Laura Bailey koja je u TLOU 2 glumila Abby. Za doktora nije isti glumac kao u igri, ali mislim da nam to više manje potvrđuje da će druga sezona pratiti TLOU 2. Tome se pogotovo veselim!
prayer Tzereen a zato je tako dobro izgledala, no čini se da su ipak nekakve CGI maske koristili pa me to malo zbunilo. https://winteriscoming.net/2023/03/13/was-giraffe-cgi-the-last-of-us/ Inače fantastična epizoda i jako vjerna kraju igre. Super mi je kako su potencijalno objasnili zbog čega je Ellie imuna tj kako je postala. Jedina zamjerka je kao i u prijašnjim epizodama CGI grada tj jako očit green screen kojeg su mogli možda korigirati sa boljim osvjetljenjem.