@Sterlok
I ja ali ako me ta druga strana napadne bezrazložno i ne da mi vremena da saznam tko su uopće i onda šta mi preostaje već da se obranim i onda u svemu tome možda i ubijem nekog tko nije kriv, kolateralna žrtva.
Bilo mi je žao i Henryja i Sama jer sklopili smo sa njima neki odnos na prijateljskoj bazi. Mi smo tj. Ellie i Joel upali u njihovu zgradu i mogli su nas ubiti odmah jer smo im upali ili zatući nas ali ne, pokušavali su saznat prvo tko smo jer imali su na umu da si možemo međusobno pomagati na putu.
Oni kod faksa u gradu su nas odmah napali a taj ko je počel u napad sa bejzbol palicom vidio je da se radi o jednoj djevojci i muškarcu. Ja bih prvi pomislio ili bilo tko tko je minimalno normalan u ludom svijetu da se ne radi možda o lošim osobama jer čim je djete u toj ekipici od dvoje ljudi. Prvo saznaš tko je, pitaš šta žele a ne odmah u napad. Nisu nit klikeri jer klikeri ne jaše konja.
A i David je govorio da su tako pritom skupljali ekipu koju su nailazili putem i mogli su tako i Joela i Ellie vrbovat k sebi a ne ih napast a oni su bili ionako na odlasku i nisu ugrožavali.
Ne žalim tu kanibal ekipu nimalo i ne mogu razvit empatiju prema njima, ne temelju čega da je razvijem. Mogu se ja stavljat u kožu ubojice do mile volje i čak i shvatit zašto to radi ako mu je povijest takva da ga je takvim proizvela. To ne mijenja moje loše mišljenje o tom ubojici.
Odigraj i drugu igru, ona nije loša, dobra je ali ako si baš ljubitelj Joela i Ellie onda ti se neće svidjeti baš sve.