Pogledao i ja 4 epizodicu.
Solidno. Bilo je kako sam prognoziral da će biti pobunjenici, Elliena pljuca spašava Joelovu riticu i jedino nije bilo debeljka Bloatera.
Sam početak onaj u šumi super, konverzcija Joela i Ellie te njezino čitanje viceva iz knjižice, super.
Ona Kathleen prava mustra, nije bila u igri i njena skupina ali su bili spominjani u igri od strane Henryja i Sama kad su pobjegli od njih. Kathleen pomoćnik onaj bradonja me podsjećal na Franciskovića.
Njih dvoje burazera odnosno Henryja i Sama smo upoznali i prije nego što sam mislio. Njih dvojicu nećemo možda nastavit gledat u 5-oj već u 6-oj jer 5-ta mi smrdi opet na neki flešbek. Bumo vidli!
Za kraj epizode odjavna mjuza učinila mi se nekako poznatom po riječima iz pjesme, i laganoj i drugačijoj melodiji. Posle dok je trajala odjavna rola sam si pjevušio i brzo se sjetio se da se radi o True Faith od New Ordera iz 1987, odlična stvar.
Kad sagledam sve 4 odgledane epizode još uvijek mi je prva najdraža i dao sam joj najveću ocjenu a odmah iza nje ide druga ali druga mi je zapravo prva ako gledam po nekoj TLoU šabloni, treća je bila predugačka i lišen sam dobre akcije E&J i klikera. Četvrta se vratila na pravi kolosjek.