Miro
Miro, ja vjerujem da si ti dobar čovjek. Iskreno vjerujem da si dobar muž, otac, kuhar, da bi pomogao svakome tko to zatraži koliko god to možeš. Isto tako vjerujem da nebi nikome napravio nikakvu štetu i da poštuješ ljude. Istovremeno, čitam duže, sudjelujem ovdje zadnje 3 godine i imaš dugi niz homofobnih ispada po TLoU temama. To nije vrijeđanje ni napadanje, to je činjenica. Ja tebe za to ne krivim. Živimo u društvu s dubokim problemima na svim razinama, mlada smo nacija s teškim početkom i prijašnjim izolacijskim socijalizmom gdje je bilo skoro nemoguće uopće doći do nekih drugih ideja, doživljaja i iskustva. Dodir s drugim kulturama obogaćuje čovjeka i zato je moj savjet svima uvijek da putuju po svijetu koliko god to mogu. Razumijem tebe, razumijem i ostale ovdje.
Žao mi je jedino što u ovih zadnjih par godina nekolicina ljudi ovdje nije pokazalo nikakvu želju za osobnim rastom, za učenjem, za prihvaćanjem. Žao mi je što si odmah upao u standardnu floskolu krivljenja "žrtve". Zbog koga se svaka TLoU tema mora smirivati? Zbog čega je u tebi unutra vatra?
Činjenica da si išao odgovarati s gay spuštanjem je prilično indikativna. Zato sam i spomenuo zrcalo, jedino tko ti može pomoći si ti sam. I onda ćeš biti još bolji čovjek. To je nekako i poanta života jel, pokušati ostaviti svijet malo boljim nakon sebe.