Upravo odgledal i ja. Do sad sam prethodne epizode odgledao po dva puta ali ovu neću jer bila mi je dosadnjikava. Kad sam odmah na početku vidio da 3 epizoda traje oko 70-tak minuta bio sam sretan ali j….a, uvijek postoji kvaka. Flešbek predugačak dio sa Billom i Frankom.
Zauzeli su više od pola epizode. Još ajd mogu razumjeti da su malo Billa proširili kao pozadinu njegove priče jer mi u igri falio taj dio kaj je bilo sa prijateljem kojeg nismo nit vidjeli i ustvari više likova da smo barem upoznali u igri. Frank koji se u igri objesil a ovde ga je Bill ubil i sebe te zajedno otišli u vječnost.
Izmjenili su taj dio priče sa Billovom sudbinom koji mi je u igri ipak bio bolji, što više htio sam ga u TLoU P2 ili narednim partovima da se sretne opet sa Joelom i imaju opet neki deal.
Ali bratec mili ipak mi prenategnuta bila ta priča i da je barem završila sretno sa jednim od njih, npr Bill da je ostao živ jer i u igri je tako bilo. Čekaš čekaš i na kraju kaj dobiš, eutanaziju iz milosrđa i samoubojstvo. Volim više gledat kontinuitet Ellie i Joela.
S druge strane drago mi je bilo vidjeti nanovo Tess a onaj dio gdje su zajedno objedovali mi je bio najbolji u cijelom tom flešbeku. Nadao sam se da će na kraju kako je kamera odmicala pokazati makar trupla Billa i Franceka 😆 ali figac. Ipak je to hororček serija, kaj ne!