• Gaming Vijesti
  • Denuvo se pokazao izrazito uspješnim u borbi protiv piratstva. Samo jedna igra je krakirana u 2022.

Da se ne spuštamo na te razine, vezano uz temu članka, mislio sam da je piratstvo prestalo ljudima biti zanimljivo uz otvoreno tržište PC trgovina i dosta dobrih popusta s kojima se međusobno natječu. Već se i mjesec dana stare igre nađu u gotovo pola cijene, posebice ako im prodaja podbaci (tu ne ulazim u sivo tržište raznih preprodavatelja PC keyeva).

Zato sam morao mijenjati postavke u BIOS-u da bih pokrenuo FIFU 23. 💀

Ne smetati mi ako smanjuje broj smdrljivih čitera.

tijad80498 ti si takoder debil, procitaj opet tekst

A jebemti život, razbudi me čovjek koliko se smijem. Ha-Ha-Ha

Sterem

Pametnom dosta

Denuvo je zlo. Sirotinji i škrticama ne želi dati priliku da igraju "novije" igre.

Meni više fali doba kad je gotovo svaka igra imala demo. Mislim da to danas fali ljudima, i često čujemo da netko skine pirata da isproba da li je to vrijedno njihove love.

doctorfreak

Meni fali doba kad sam kupovao igre za 15 kn po cd-u. Pa sam tako kupovao po 5-6 igara tjedno. To je bilo doba ps 1 i ps 2. Igralo se sve što je izašlo po redu.

U biti ne fali mi to, jer sad bi imao hrpu igara koje mi se igra a ne bih imao kad.

🙁

Kikiller

ufff. sad sam se sitia nečeg. kod mene je bila sljedeća šema. znači: osnovna škola, rane dvijetisućite . . . dobia bi 10kn na dan za marendu, i normalno, gladova bi pet dana, jer za 50kn/komad smo na pazaru kupovali piratske igre. al taj pazar, ko je bia u trogiru, znat će. onaj na malom mostu. štand uz kanal, iza brodovi. teški shenmue. i tako svaki petak iza škole po novu igru i deri cili vikend. najveća baza je šta sam jednom gladova cili tjedan da bi u petak iša na pazar i kupia . . . MANHUNT. do dana današnjeg vjerojatno najgora investicija u mom životu. već tad se moglo skužit moje rano šarlatanstvo.

k

Luxury!

Kad sam bio klinac i kad je bio kirvaj,trčao sam po žute diskete i probao doma igru i trk nazad po drugu žutu disketu.Dok nisam našao dobru igru nisam stajao.Nekad je znao proči cijeli kirvaj na to 😃