Vrućih 25 | Član godine je @Flipper. Postavite mu 25 pitanja
- Koja ti je najljepša glumica
- Uređivano
19
Beba ti puno jede i puni stalno pelene. Nemaš love i rasprodao si sve iz stana, sjedite i spavate doslovno na golom podu. U stanu su vam ostali samo goli zidovi, TV i sve tri trenutne konzole, XSX, NS i PS5. Zadnji paket pelena je pri kraju i moraš prodati 2 od 3 konzole.
Koju bi konzolu jedinu ostavio i zašto baš tu?
- S obzirom na pozamašan broj kvalitetno napisanih vijesti, članaka i recenzija, jesi li ikada razmišljao da ti novinarstvo postane primarno zanimanje?
- Puno gaming pitanja, pogotovo tih vezano za manjak vremena kad beba dode. No bitnije, jesi svjestan da nakon što beba dođe nema seksa neko određeno vrijeme, moguća post porođajna depresija ili bilo što slično vezano uz hormone, vjv nema spavanja baren ne neprekidnog, dječji grčevi..itd itd. Jesi spreman?
- Sjećam se da sam jednom ili dva put gledao tvoj stream, mislim da je CoD bio u pitanju. E sad, sjećam se da ti zapravo nisi igrao nego je ekipa koja je pratila tvoj stream igrala u squadu te pričala sa tobom tijekom matcha ili tako nešto. PITANJE: Možeš li objasniti taj postupak?
23. Kad bi morao birati nekog od FFA članova da bude kum tvom djetetu, koga bi odabral. Zontra ima najviše dukata pa da ti pomognem oko izbora ali bez zajebancije sada, tko bi bio idealni kumek tvom djetetu?
- Koji bi rekao da je najbolji nogometni klub u Brodsko-posavsko županiji te zašto je to Oriolik?
25. Koje ti je najljepše sjećanje ili dogodovština iz doba GP foruma?
Bogami ste mi odlučili spakirati vruća pitanja. Odgovorim na sve najkasnije do sutra navečer.
Flipper Wtf , nebuš si zel pauzu od mjesec dana ko weky ?
Ajmo penali extra pitanja ako ne odgovori do sutra.
- Uređivano
Može, teško da ću stići danas. Evo krecim (neplanski) sobu. Odnosno bolje rečeno, asistiram majstoru jer nam zidovi popucali pa ima hrpa dodatnog posla.