foggy Torgue Nisu, ali sad im stoji u potpisu 😃 Kad smo kod njega, nikad necu zaboraviti kad mi je cimer vikao iz svoje sobe jer igrali smo oboje: "E, silovao me mutant" 😃 Prava igra. chono Sve je to relativno 😃
maverick foggy gledaj ja nisam main quest nikada prešao pa mozda bi i bilo eventualno nekog gaming break buga da sam je se drzao do kraja. medjutim igru sam igrao desetke sati i niti jednog crasha ili buga koji mi je unistio igranje nisam dozivio. nakon skyrim nisam vise igrao niti jednu Bethesda igru i o tim ne bih pričao.
master_x Kenjari se sad po njima,i to većinom PS trolovi.Kad bi igra izašla i za PS platforme,onda bi bili hvalospjevi.
prayer master_x Ma da je Phony kupio Zemimax janjci bi se okretali evo već godinu dana kasnije 😂 Ali na ozbiljnu stranu ako je igra dobra, funkcionalna i ima dobre performanse bugovi su najmanja briga.
wooddiebone Koji je nesposobniji developer? Onaj koji developa nešto revolucionarno, ali bugano; ili developer kojem pc character 2022. godine nema animaciju promjene smjera hodanja nego se samo rotira model?
chono wooddiebone ako si nesto napravio prije 20 godina, to danas nije revolucionarno… sto ne znaci da nije dobro danas, jer ja obozavam Bethesdine igre