Fenix Pravila su jednostavna. U odgovoru nominiraj jednog člana i navedi razlog zašto je baš on bio najbolji u 2022. Za vikend otvaramo glasovanje Član s najviše glasova dobiva prigodan bedž i MORA odgovoriti na VRUĆIH 25 pitanja
sanzo @Torgue - zbog tjednih posteva o hrpi zanimljivih igara koje uvijek s gustom procitam, a i osim toga opcenito pozitivnog utjecaja na forum
foggy zontra @Flipper - općenito legenda, ali uvijek ima zanimljive postove za pročitati Njega nominiramo za fagota godine, jer misli meni prikačit taj pridjev 😃
sanzo foggy Pročitao sam tvoj Crisis Core review, imat ćeš manje konkurencije za nagradu od Diabla u kategoriji za mikrotransakcije.
krpa Također Torgue, kvalitetnih članova ima zaista puno, ali on je jedan od onih koji odskaču sadržajnim i zanimljivim postovima. 🙂
Prika Ja predlazem TITANXIS za clana…stvarno se trudi doprinijeti forumu! Samo kad se sjetim teme "Dogodilo se na danasnji dan"! dao bi mu pehar 😀 A ova tema je definitivno prelomila za nominacije "Što i kada se prikazuje na zemaljskoj i kabelskoj TV"
Kaiserus @fensisuperstar jer je čojk kombinacija generala Rojsa i pokojnog Spajića u jednom. Gazi svojom visokom čizmom sve woke ljevičare.
fensisuperstar Ne želim biti nominiran hvala lijepo vec sam dobio. :-D Ja dajem glas @f_i_c_o Apsolutni chad i respektabilan član ove zajednice 0% šupak 100% legenda uvijek spremna pomoći
weky fensisuperstar Ja dajem glas @f_i_c_o Apsolutni chad i respektabilan član ove zajednice 0% šupak 100% legenda uvijek spremna pomoći Uf, mislio sam da pišeš o @Fico Njemu su postoci točno suprotni.