TITANXIS Meni je u jedinici najbolji onaj dio sa pečinskim stvorenjima, baš me šokirala njihova pojava, totalno nerealno i neočekivano u takvoj igri i mislim da su poslužili kao gameplay test za budući TLoU 1 za klikere u uskim hodnicima poput kanalizacije. Možda se i tada rodila ND-u ideja za TLoU.
wooddiebone Meni paranormalni elementi nikad nisu sjeli u Unchartedu. Prvi i drugi ih baš imaju, dok se u trećem sve može objasniti kroz halucinacije. Volio bih da je od početka serijala sve uzemljeno kao u četvorci.
Tzereen Meni je taj paranormalni segment baš dobro sjeo. Čak me i iznenadio u prvom dijelu. Uopće nisam očekivao. Ali kako sam odraso na Indiani koji ih je također imao, pasalo mi je. Ionako su tek pred kraj. To mi je fora.
Garrus_V Ono sto je meni fascinantno je da unatoc tome sto sam svaki nastavak samo jedanput prosao za svaki nastavak znam radnju barem otprilike, takodjer znam i na desetke sporednih likova, to je ono sto ove igre cini klasicima. Kad se nesto tako ureze u pamcenje, ne moze biti samo solidno. Recimo zadnji Tomb Raider sam igrao prije dvije godine i iskreno pojma nemam vise o cemu se radi u toj igri malo su mi se jedino lokacije jos urezale u pamcenje a sporedne likove sam isto zaboravio, jedino se sjecam onog nekog debelog sto putuje s Larom.