Fenix Koeficijent za svaki odgovor je x4. Dakle, ako pogodite, natrag dobivate 4 puta više od uloženog. Ako pogriješite, gubite uloženo.
Garrus_V Aha malo sam guglao doticnog, izgleda neka komad budale ali nek on samo dobije izmedju 29-33 boda za sve ostalo me briga.
Garrus_V Taman sam rekao staroj da mi javi kad bude ocjenjivanje da to popratim, mogu samo reci da nisam zadovoljan. Nije mi jasno kako jedan moze dati 10 bodova a drugi 4. Hrvatska vecera za 5 je zaista jedna neobicna emisija. Otislo mi valjda 2000 dukata na ovo. Nemam pojma cemu sluze ti dukati ali bas sam ljut sada. Moram se smiriti.
Prika Garrus_V za 2000 dukata si mogao uzeti ps pretplatu na forumu… Mi smo stavljali do 100 dukata… ne bi ti toliko riskirao nikad…doslovno si skoro 400kn potrosio
zontra Garrus_V Molim, zelis reci da 2000 dukata vrijedi 400kn? Ti to mene sada zezas? Pa se ti kockaj.
Prika Garrus_V da…pa jesi gledao? Nitko ti nema toliko…ja sam imao 81 i potrosio…i to dva dana razmisljao na koga bi stavio tih 80 dukata