doctorfreak
Sto je najgore tu je samo ps konzola a di je jos switch i xbox🤣🤣
Dogodine punin 40g mozda i je vrime za penziju.
A kako se skupe sati uf recimo kad radin popodne ujutro san sam doma tako da vecinom igran od nekih 7 do 13 onda spremin rucak i posao. Kad radin ujutro igran ovisno o igri i kako me primila zna biti neka od 16 do 24.
Mala mi ima skoro 13g i sad je u fazi kad me i ne poznaje a mali sa 6 ima vise zanimanje za tablet nego konzole. Zena ima laptop di gleda serije tako da smo pokriveni na sve strane.
Ako je vrime dobro onda vecinom odemo đir po šumi ili tako nesto.
Ali isto tako ako neka igra dode za kojom san lud za viken znan upaliti ujutro u 6 i tuci cili dan onda zena napravi sama đir sa dicom.
A nekad zna proci i 2 tjedan da nista ne upalim, meni zena zna da san gamer cili zivot i uvik sve funkcionira bez ikakvih problema tako da mi je ovo malo i smisno kad neko kaze da nemoze igrati ovo ono dica zena i te stvari.
A sto se tice igri ja volim sve probati i ono sto mi legne sto mi se svidi to i zavrsim, nema tog boga da igran nesto sto mi nije leglo ili da igran i cekam oce li mi do kraja legnuti. Te price daj joj sansu nakon 20h se otvori promine toga kod mene nema. Zato ne kuzim kad netko dade igri preko 10 sati života i kaze da je govno pa zasto si trosio to vrime na nju kraj toliko toga drugoga.
Tako da sve se moze kad se posloži i ako je normalno stanje u kuci, iman frendove koji nesmu prdnuti od kad su se ozenili tako da…
Ali opet ako radite ti i zena lude smjene pa i dica tu nema vrimena za nista kamoli gaming, ja vikende ne radin nego od 7 do 15 od 15 do 23 ali ne radimo nikad dalje 14 20 22 20 kada nema posla znam poci u 15 u drugu smjenu i u 15 30 san vec doma. Ali prosao sam poslove di niti san doma niti iman novca niti vidin ikoga niti mogu igrati tako sve razumin.
Malo san se raspisao🤣🤣🤣