solidmerlin Bice to super samo s godinama mi clusterfuck prica postaje smarajuca a exoskeletni Glovo gameplay ima granicu zanimljivosti i igrivosti.
Blitz Samo Kojima moze ucinit da se trailer od 10min doima kao dvi minute. Bolesno. Top izgleda onaj viseci monorail po kojem pakete šibaš, svi resursi idu u to, uz klasicni zipline.
somethingwrong Flipper kakav trejler jbt. Duzine epizode sitcoma. Samo Kojima moze ovoliko dugo spojlati a da spojla samo 10%. MGS reference pred kraj su top. Mora da mu je loše i vidjeti onaj remake trojke od Konamija.
StarFox_N Oduševljen sam trailerom. Trenutno se niti jednoj igri toliko ne veselim kao ovoj. Jedva čekam.
somethingwrong StarFox_N StarFox_N Oduševljen sam trailerom. Trenutno se niti jednoj igri toliko ne veselim kao ovoj. Jedva čekam. Čekaju se Death Stranding 2, GTA6, Witcher4 i Intergalactic da next gen zapravo krene
Flipper Čekajte, postoji li "obično" fizičko izdanje? EDIT: Našao. Nadam se da će neke naše trgovine ponuditi kao što znaju i steelbook uz prednarudžbe.
Genesis Flipper nadam se da ce steelbook naknadno ubacit. Nadam se da ce nase trgovine imat CE izdanje, zivcira me ova kupnja sa ps direct…