kao netko tko koristi povremeno i iz znatiželje više, vidim pomak i napredak u kvaliteti samih odgovora. Da, nerijetko nadrobi hrpu gluposti i onda ga pitaš jel siguran i onda nadrobi još veće gluposti. Znao sam ga pitati baš stvari koje nisu komplekse, one doslovno stoje na službenim stranicama institucija i nije mogao dati suvisli odgovor iako lijepo piše sve. (tu sam više "provjeravao" nego što me zanimao odgovor koji znam).
Ono što me malo iznenadilo i da sam očekivao više od tog AI su kada sam mu dao da mi riješi neke IQ testove za koje ja imam točne odgovore. Ja sam odgovarao kako je on rekao, na kraju je ispalo da je je rezultat - IQ ispod 80, maltene retardacija…
Mene nije strah da će nam taj AI tako lako i svima uzeti poslove. Da, neki poslovi će nestati kao što su nestali i kada su došli roboti u tvornice i doći će neki novi poslovi. I vidim kod ljudi i "otpor" kod toga da sve radi AI i da svaki q mora biti "pametan" i da za svaki drek mora postojati posebna aplikacija. Nema tog AI koji će moći intelektualne akrobacije raditi da uspije od govna napraviti sveca na hrvatskom sudu 
Na kraju, nemam ništa protiv nečega da mi olakša pogotovo repetitivni dio posla, ali me grozi da postanemo maloumnici koji ne možemo ništa odraditi niti zapamtiti jer će eto neki AI to napraviti za nas…