Dvima Pričam o par stvari koje fale. Ne pričam o izvođenju, tu nisam imao problema osim što je ponekad falilo itema na podu nakon restarta. Problem je što je deluxe edition 70$, a igra nema NG+ (zamisli da težine imaju impact osim duplog HP-a neprijatelja i uzimanja tebi duplo - tad bi kemijao NG+ i pripremao taktiku, komadao na dionicama s planom, iskusio kratku igru na više načina…), ima par oružja (i totalno su basic, kao da igram loš shooter), par vrsti neprijatelja (i 1 pravi boss fajt), lore slabašan (u smislu da van priče nisam skoro ništa naučio), neprijatelje ne možeš komadati koliko bi trebalo, relativno je kratka, niti jedna zagonetka…
Mislim da potencijal igre leži u tim doradama i finalnim poliranjima, tad bi opravdalo punu cijenu koju traže. Meni je to bezobrazno da ja koji sam day 1 igrao igru neću iskusiti sve to što će patchirati kasnije. Ne bih rekao da je igra kompletno dovršena, rekao bih da je dovršena koliko je trebalo da ju prodaju i da prođe kak je prošla.
Score je skroz okej, i slažem se da odigraš i da je super za to, ali očekivanja su bila malo veća, ipak se priča o teamu iza genijalnog Dead Spacea. Sve što je tamo ovdje je skoro pa doslovno iskopirano, samo lošije. Nisu stigli doći do te neke razine jednostavno.
S druge strane, uz sve to, ja sam se zabavio i siguran sam da će i ostali, ukoliko im ne smeta što je sve dodge, dodge, melee, i tako cijelu igru.