Fenix Zadnjih mjesec-dva forum se dosta usporio, pretežito kod postanja. Sad smo optimizirali neke procese i trebalo bi biti brže, posebno kod postanja koje nebi trebalo trajat dulje od sekunde. Javite mi ovdje: Kad osjetite da je forum usporio Kad postanje traje dulje od sekunde
Torla Trenutno sam na mobu, radi bolje nego zadnjih dana.. Pregled tema je ok, zna učitavati malo sporije, postanje ovog posta mrvu sporije također
Matador Danas mi je malo bolje nego jučer. Ali prikaz novih tema i refresh stranice dosta dugo traju.
Fenix Uzmite u obzir da će prva posjeta bit sporija jer se cache puni ispočetka. Svi vi koji ste dosad pisali, javite mi opet kasnije danas
Flipper Na laptopu (W11, Chrome) učitava solidno brzo, ali na mobitelu (Safari) ide jako, jako sporo. I učitavanje i postanje.
Fenix Je li i prije tako bilo na Safariju ili samo danas? I ja zadnjih nekoliko sati na momente umjetno usporavam, pa uzmi i to u obzir.
Flipper Fenix ma bilo mi je do cca. prije dva - tri tjedna instantno učitavanje i na laptopu i na Safariju. Radilo je sve super brzo.