CRO_Ghost sve sto cu ja na ovo reci je.... wtf... Ovoga nije dobro imati ni u svojoj a kamo li u protivnickoj ekipi Dabrich pogle kaj decko dela
Flipper Ubio stvarno. Samo nikako mi nije jasno kako ga nisu uspjeli srušiti. Da je jedan squad simultano ispalio rakete sumnjam da bi mogao sve izbjeći. Ali, svejdeno...svaka mu čast.
Fenix Bjezao je iza zgrada, konstantno je mjenjao lokacije a i nesto srece je imao. Al svaka mu cast, ja sam se izivcirao samo sto sam gledao ovo
Fenix Slazem se, Dawnbreaker je najbolja mapa za heli. Ja sam na njoj kao totalni njub uspio donekle naucit letit.Makar, koja god mapa da bila, moras mu skinut sesir. 109-0 na 800 ticketa nisam vidio da je itko napravio na bilo kojoj mapi. Ni priblizno.
19marksman89 Ja sam sudjelovao u rundama gdje nas je little bird rejpao sa 100 i nesto ali attack heli nikad
dabrich ja kad igram ako me netko 2 put ubije heličem , obavezno ga rušim stingerom kod tenka je pak slučaj da me stalno znaju ubijat kad sam pješke i ja sam ne mogu uništit tenk jer ga nitko drugi zoljom ne gađa osim mene , treba mu barem 5 raketa ili 4 sa stražnje strane i to je žešča debilana od igre kad pak ja sjednem u tenk onda protivnički tim ispaljiva javelin i zolje sa svih strana i nebres preživjet ni da hočes kad odjednom doleti 4-5 raketa hahaha na tom bf4 ako igras sa random ekipom svi su doslovno retardirani
sefke ja kad igram ako me netko 2 put ubije heličem , obavezno ga rušim stingerom kod tenka je pak slučaj da me stalno znaju ubijat kad sam pješke i ja sam ne mogu uništit tenk jer ga nitko drugi zoljom ne gađa osim mene , treba mu barem 5 raketa ili 4 sa stražnje strane i to je žešča debilana od igre kad pak ja sjednem u tenk onda protivnički tim ispaljiva javelin i zolje sa svih strana i nebres preživjet ni da hočes kad odjednom doleti 4-5 raketa hahaha na tom bf4 ako igras sa random ekipom svi su doslovno retardiraniZvao sam te neki dan u party i sqad kad si igro ja i ekipa ti ćesto igramo bf slobodno dodi u party i igraj s nama Jel bf sa random ekipom je gubljenje živaca i vremena..Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk