Pogledajte nadolazeći Far Cry Primal u akciji.
Dva sata gameplaya Far Cry Primala
Dosadniji gameplay odavno nisam vidio. Ovo je čisti copy-paste FC3 i FC4
A jesu mulci. Pa da nisu ništa izmijenili baš. Mislim biti će ovo OK igra i sve ali mehanika igre ista kao FC4. Samo drugi setting. Sviđa mi se doba u kojem se igra odvija ali ovo je užas kako malo novina.
Poslano s mobilnog telefona S7
Ova igra je uvreda za ljudsku inteligenciju na više razina.
Bomba od pčela? Ček jesu li oni normalni? Još kada sam vidio da ćeš imati i "garažu" za svoje životinje...
Gameplay dosadan da ne može biti dosadniji.
Oni su doslovno najnekreativnija firma u povijesti...outpost,outpost,outpost...čekam i nekakvu verziju antena koje moraš osloboditi.
Nemojte kupiti ovo ljudi...
Flipper
Pa kakvih je izmjena bilo u FC4 od FC3? Nikakvih!
Samo lošiji likovi.
Idealna igra za odigrat... kad bude free za PS+ :
Oni su doslovno najnekreativnija firma u povijestiFrom Software im se opasno počeo približavat, ali pssst nemoj to pričat naokolo.
Bomba od pčela?Nije od pčela, već od pčelinjih saća s pčelama.: p
Pa, barem igra nije nazvana FC5. Okruženje i oružja su najveća novost. Ovo sve ostalo je očekivano.
Jedan Beyond Good & Evil ceka preko deset godina na nastavak a ova smeca izbacuju svako malo.
Umjesto da setting jednog Blood Dragona ili ove igre iskoriste za navi IP oni samo izacuju nastavke ili spin-offove za FC.
Zao mi je talentiranih ljudi koji tamo rade.
Da,ovo je potvrda onog cega sam se prebojavao.Far Cry postaje isto smece kao COD,Assassin s Creed i ostale copy paste igre koje izlaze svake godine,a mijenjaju jedino setting i pricu(svaki put na losije).
Far Cry serijal je ponudio 3 odlicne igre koje se znatno razlikuju jedna od druge.Sa cetvorkom je sve krenulo nizbrdo.
Vidim da ljudi nisu bas odusevljeni ovim pa bi se Ubisoftu lijenost i pohlepa mogli vratiti kroz losu prodaju.
Vec je FC3, meni, bio neigrivo razocaranje nakon FC2, a i FC1.
Ovo mi izgleda ko one survival igre na steamu pogonjene kickstarterom kakvih ima krdo tipo ARK Survival Evolved.
Naganjanje sa stapovima i kamenjima, igrivost izgleda jaaaako dosadno i nezanimljivo.
Bas prelose, ne lici na nista.
Cod je u usporedbi sa ovim inovacija iz Schwarzkopfa