chono Napisao sam je, nabijem ih na kitu drljavu, kad se iskupe za sva sranja koja su priuštili korisnicima onda će je bit. Do tad 0/100, hvaja ajbok 😃

P5Royal je igra u koju je dodana tona novog sadržaja, novi lik, palače, cijeli semestar - to Witcher neće imati, poprilično sam siguran. Dobro da ne traže i pare za to.

foggy heeeeej, imat ces obleke i likove iz serije 😁 nemaju se za sta iskupit, free je, tejk it or trivit

foggy cijeli semestar - to Witcher neće imati

Pa neće, ali to samo zato što Geralt nije balo i izučio je zanat u vučjoj školi. Ali bilo bi fora da sjedimo u klupi s npr. mladim witcherima i odgovaramo na pitanja kakvo bilje treba za pojedine potione, koje su navike nekih monstera i kako i kada se cjenkati sa zajebanim pezantima. Eto vidiš, dao sam im ideju za W4, neka netko javi ovo šabanima iz CDPR-a.

Zero Upravo ti kradu ideju, ali nece je znati implementirati od prve i bez bugova

Zero wow, kakav influenser se krije u tebi. Mozda da se javis Kojimi, njemu nedostaje ideja

Ovo ću kupiti kada budem imao vrmena, s namjerom da namam vremena za sve ostalo.

Ovo 100+ sati me jako privlači!

foggy

Meni je kod Persone konkretno problem bio kaj je igra. Da je Anime, mislim da bi uživao.

Nije to moj ukus. 70% igre je filler sadržaj, a igra ti broji vrijeme do kojeg ju moraš završit.

wooddiebone Istina, 70% igre je savršeno, a ostalih 30% još bolje 😃

Igra nema baš nekog filler sadržaja u tom obliku, a nisi je ni završio, hrabre riječi hejteru 😃

Nightyx Uopće ne moraš biti manga/anime fan da bi ti se sviđala Persona.

Mene manga i anime ne zanimaju ni najmanje. Ne znam ni koja je razlika između to dvoje.

Persona mi se uopće nije činilo kao nešto što bi me zanimalo i bilo mi dobro.

Dao sam joj šansu zbog preporuke prijatelja.

Jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao. Remek djelo kakvo se pamti.

Siguran sam da bi se i meni svidjelo ali kao što sam već nekoliko puta naglasio, strah me kad vidim da mi treba minimum 100h (pogotovo Royal).

Frend koji je još veći fan jrpg nikad se nije uživio u Persona serijal jer ga živcira šta masu toga propustiš u prvom prijelazu. Igra te tjera da pređeš više puta ako želiš sve vidjeti, a on ima OCD za takve stvari. Pa je skužio da nikad neće preći jer nema toliko vremena za sve.

Mislim da ću pokleknuti i kad tad nabaviti Royal za PS5. Elden Ring sam igrao 100h ali da mi netko kaže da mogu igrati samo jednu od te dvije, odabrao bi Elden Ring jer mi više paše taj stil nego anime.

Persona 5 nije igra - to je doživljaj. I bude ti žao kad završi jer putovanje je ljepše od destinacije.

Emmanuel Kant - 1758

yakuza_stinger Persona 5 nije igra - to je doživljaj. I bude ti žao kad završi jer putovanje je ljepše od destinacije.

Emmanuel Kant - 1758

Kao prvo, Immanuel je.

Kao drugo, krivo citiraš. To je Carl Jung rekao.

foggy

Po toj logici ste mogli napisat jedno 15 Skyrim recenzija. Ta igra izlazi svake godine.

Torgue a baš sam se premišljao jel sa E ili sa I. Davno je bila ta filozofija na stolu.

Barem nisi napisao Cunt.

member Nitko nije pisao o Skyrimu kak su izlazili, simple as that. Plus, jel Skyrim ima svoje Royal izdanje sa 80h novog contenta igre?

foggy

Royal izdanje je izašlo prije dvije i pol godine. Vi ste pisali recu na temelju toga šta je to izdanje sad izašlo na druge platforme, zato i kažem da je besmisleno te usporedba s Skyrimom.

member Na FFA imaš Personu 5 recu, i sad ovu Royal koja je ujedno i PS5 verzija da. Tak da je kolega koji je pisao istu pokrio sve što je falilo na portalu (jer nitko nije pisao za Royal tad kad je izašao). Jebete totalno bezveze.

Skyrim je sam po sebi besmislen.