Centurion Lepo je to legendarni Dzajic onomad izjavio. "Ja im dovedem kurve da ih jebu, a oni ih žene"
Fenix Više stvarno ne znam što misliti o bilo kojoj reprezentaciji. Osim Francuske (koja igra s rezervama) i Brazilom, sve drugo leluja
Brijac Fenix Baš, sad te oduševe sad ih nadigrava žnj repka. Stvarno ne mogu odabrati niti jednu repku za koju bi rekao da mi je favorit.
[deleted] Svi su nekako žnj, ako naši sutra dobe Belgiju i završe prvi rekao bi da imaju velike šanse daleko dogurat
Flipper Sramotan penal za Argentinu. Messi je prvo igrao loptom, pa ga je tek golman pogodio. EDIT: E ipak ima malo pravde.
Brijac Gluplji penal dugo nisam vidio. Ajd da su ove budale u VAR sobi pozvale suca da pogleda pa da je on rekao da nije, ali on budala se još složi s njima. Znači za 3-4 suca ukupno je ovo penal. Užas. Ali da, ima pravde.
[deleted] Koja je korist ovog vara, kad sudac ide gledat i vidi da nema rijeci o penalu ali ga ipak dosudi??
Flipper Mislim Argentina je puno bolja, ali daj ajde. Dati penal samo zato što je to Messi. Ma jebite si mater klošarsku.
Garrus_V Penal je bio smijesan ali vodstvo je i vise nego zasluzeno, Poljska apsolutno nista nije pokazala do sada.
Garrus_V Ovaj Enzo Fernandez je jeben igrac. On i Mac Allister su bas ono sto je falilo Argentini zadnjih godina.
Garrus_V Heat ali koje veselje Poljaka kod gola Saudijaca a realno u tom trenu taj gol nista Poljskoj nije znacio da je Meksiko zabio prosao bi dalje.