Pročitaj na portalu
Članak

Umjesto Parasite Evea, Square Enix je najavio NFT projekt

Prošli mjesec Square Enix registrirao je novo tajnovito ime. Symbiogenesis mnogi su povezivali s povratkom Parasite Evea, ali uslijedilo je veliko razočaranje.

AHa-Ha-Ha, super naslov članka, a Squareu želim da zaradi apsolutnu nulu od ovakvih projekata. Kad misliš da su na dnu, oni iskopaju malo đubra i zakopaju se još koji metar.

Iskreno me zanima broj i profil ljudi (ako uopće postoje) koji su na ovu vijest bili "wow, jedva čekam"

A Square ne zna više gdje udara

Današnja smeća gaming industrije Ubishit, EA i Square Enix koji se unazad 2 godine nameće za prvo mjesto.
Možda još i rockstar s onim njihovim dosadnim gta v

Užasno, gnjusno. Rockstar je barem izbacio dobre igre (GTA me ne zanima, ali RDR je bio do jaja), dok Squaronje više ne znaju jel žele izdavati igre ili digitalna sranja koja nitko ne treba. Nadam se da će mali development odjeli koji rade na DQ serijalu i sve ono što još valja - jednostavno otići negdje drugdje i naći nove izdavače, ovo postaje tragično.

Sledeca, nastavak legendarnog naslova…..predstavljamo NFT Tactics.

Živim u krivo vrijeme. Gubim vjeru u bolje sutra.

Možda sam romantik po pitanju PS1 doba, i to žešći… Ali kad se sjetim da je tad Square bio pojam za igretine. Pogotovo kad je počela sjedat lova od tadašnjeg FF7 pa su počeli štancat razne serijale a skoro sve potencijalni hitovi. I sad ovo..

Ok, "ovo" traje već godinama, al čovjeku dođe da se zapita koliko to može ići dolje..koliko se mogu srozat

yakuza_stinger Ide im jako dobro, svaka vijest vodi pojedinog od njih u apsolutni vrh (dno) 😃