Kad sam vidio tko je autor i ocjenu zapljeskao sam.

Bravo @foggy realno, jednostavno i sve što treba reci.

Vrhunska reca, sad se moze rec sveckog recenzenta @foggy. Jedva cekam srijedu aaaa

Fenix i Sony Hrvatska dok je Foggy ocjenivao igru 😂😂😂

Giphy - Nervous Key And Peele GIF

Nepotrebna recenzija,ovakva igra se ceka godinama,sigurno neću odlučiti o igri na osnovu toga sto ce neki recenzent laprdati…

hladnigemist Pa ni jedna recenzija nebi smjela toliko djelovati na tebe da je nebi barem probao ili imao drukčije mišljenje.

Recenzije se citaju kako bi vidio kako netko drugi, a najcesce netko tko se bavi igrama vidi istu i ako je moguce je objektivno i ocjeni.

@foggy cestitam na odlicnoj recenziji. Taman kako treba 👌👌👌

Baš mi je fora vidjeti ovo gdje je ffa došao do razine da možeš day one pročitati recenziju neke Sonyjeve blockbuster igre. Ja još moram kompletirati GoW iz 2018., no sada ću moći fino odigrati obje igre u kompletu.

Super tekst inače - mislio sam da će foggy biti stroži u ocjenjivanju, no očekivano God of War ostaje prvoklasna roba.

hladnigemist Nepotrebna recenzija,ovakva igra se ceka godinama,sigurno neću odlučiti o igri na osnovu toga sto ce neki recenzent laprdati…

Još da je neki pravi recenzent, ali foggy, pff Ha-Ha-Ha

• [deleted]

Očekivao sam veću ocjenu od ffa 😄

godisnji je spreman, nadam se da sancta nece kasnit s isporukom i nema me tjedan dana.

Bit ce zanimljivo tko ce ove godine odnijet Goty

[deleted] Bit ce zanimljivo tko ce ove godine odnijet Goty

Stray. Jasno ko dan.

Ja ću prvo prijeći igru onda ću čitat recku 😂 samo da ne zaboravim.

Remaster/Remake 10.god stare PS3 igre dobije ocjenu 100.Nije do recezenta,do igre je.

Znaći malo bolje od Gotham knights 😆

znaci sve ono šta me živciralo na 2018ici ( build mechanic i combat ) su praktički ostali isti.
        znaci eventualno ga izvlace grafika i story, ali ocekivano goty ide eldenu. 😃

darkfenix

Kako ne, pa većina udara besmislene max ocijene i pumpaju prosjek gore. Vjerujem da bi sa još 33 prosječnih recenzija (znači savršen do skoro savršen score) Elden imao još veću konačnu ocjenu.

darkfenix metacritic mi ništa ne znači odnosno elden ring ima 30 rivjua manje što znači da bi mu ocjena
        po tome vjerojatno bila i veća da ima isti broj rivjua. Ako GoW ima identičan build mechanic i kombat sa repetitivnim dionicama
        ( koje su me podsjećale na tomb raider, uncharted ) znaš dođeš negdje i znaš da nejdeš dalje jer će te sad zaskočit onda teško da će odnjeti
        goty eldenu, vjerujem da će pokupiti nagrade kao igra, ali nakon što me razočarao 2018ta, od ovoga nemam nikakva očekivanja.
        Vjerujem da će biti nešto bolji od predhodnika, ali ne očekujem ništa spektakularno.

darkfenix ne pljujem igru sa nikakvom zlom namjerom, samo iznosim mišljenje o igri za
        koju mi se čini da se više puni hvalospljevima zbog imena/branda/naslova nego zbog toga jer je
        okvirno/zaokruženo top topova. A mišljenje/kritika može eventualno smetati teškom fanboyu.
        Meni tak svejedno kad netko popljuje igru koju sam igrao ili uživao u njoj, na kraju dana obićna
        virtualna bedastoća koja me određeni vremenski period zabavljala. Samo kad dam 600kn za AAA
        naslov onda očekujem punokrvni AAA naslov bez kompromisa.

renda Možda zbog dungeon-a u koje odeš u prvom playthroughu i više se ne vraćaš osim ako nejdeš sa namjerom.
          Odigrao sam obje, samo je bio elden toliko velik i lijep da sam se vracao par puta, koliko jos i u pvp. gow sam odigrao jednom
          i vise se nisam vracao na njega.