Ja sam negde na kraju 3 chaptera, mozda sam zasao u cetrvti..nemrem se setim.
Pozitivne stvari :
Igra nije tunel koji je bio prvi deo, sve je dobilo malo vise prostora da dise, od arena za borbu do mesta gde se samo setate na miru.
Igra izgleda jebeno dobro, stvarno super art direction i super okruzenja kao i detaljni modeli likova.
Voice acting je jebenica, kao i u prvom delu..svaka cast vecini ovih ljudi, rade odlican posao.
Prica i odnosi izmedju likova su odlicni, ne znam gde ce ova prica da ode ali u prvom delu mi je to bio jedan od boljih faktora tako da se nadam da ce i ovde da ostane na nivou.
Lose :
Borba je za sad isto sranje, arene jesu sire i ima vise mesta za sirenje i sunjanje ali nista posebno, znam da ce Amicia da rasiri svoj borbeni arsenal malo ali jos nisam stigao do tog trenutka pa ne mogu suditi.
Nadam se da nece biti nekih velikih borbi gde ce igra samo da baca protivnike u mom pravcu, bas sam nabaso na jednu takvu borbu i nikad dosadnijih 4-5 minuta borbe nisam doziveo.
Zagonetke su za sad takodje uglavnom iste, kad se nesto ne promeni to ne mora da znaci da je to lose ali prvi deo je jako smorio sa "zagonetkama" tako da se nadam da ce ovde biti vise opcija i nekih novih, zanimljivijih prepreka.
Igra izgleda jebeno, lica likova su super ali mi se cesto cini ko da im je 80% lica zamrznuto i da se samo usta i oci pomeraju, malo fali tih finijih detalja u licu (to je bio problem i prvog dela).
Svakako za sad mi se svidja i sigurno cu zavrsiti ovu igru, iz par tailera koje sam video znam da me cekaju neki graficki odlicni trenutci i siguran sam da ce okolis i atmosfera nekih mesta biti jebena (vec jeste) .
Za sad mirise na ok igru, bas kao i prvi deo.