ThomasAAnderson Ništa drugo nego nastavak umiljavanja Trumpu, republikancima i techno ekipi koja im se priklonila.
To je doslovno prdež. Jedne novine su to tako protumačile i 300 drugih je copy pastealo.
A The Zuck je samo objavio da mjenjaju fact checkere sa community noticeima.
ThomasAAnderson 90% + fact checkinga je bilo na laži koje su republikanci lupetali, normalno da se toga hoće riješiti.
Ja i dosta ljudi nemamo problema sa fact checkerima nego upravo sa tom činjenicom koju si naveo. 90% fact checkanja je bilo na lažima koje su pisali desničari, a laži koje su pisali ljevičari su prolazile bez ikakve provjere.
Mi koji smo to osobno vidli na svoje oči pozdravljamo community notice jer oni na Xu funkcioniraju besprijekorno. Službeni i "pouzdani" izvori koji djele blatantne laži i gadosti sa lijeve strane spektra su tretirane ko činjenice bez ikakve dvojbe samo zato jer su odgovarale narativu koji ljevica želi postaviti.
To nije neka izmišljotina nego je činjenica.
Meni na centru ne smetaju ni lijevi ni desni i svjestan sam da ljudi imaju svoje ideale, ali tech kompanije su si predugo davale za pravo krojiti narative i mišljenja.
Cenzura je zlo, svima isto pravo izražavanja, bez iznimke.
Vidjet ćeš kako će za 10 godina izgledat Bluesky, a kako će izgledat X.
BTW Bluesky također ima botove, Twitter of old je isto imao botove, Facebook je oduvijek imao botove.
Botovi su društvenim mrežama ko galebovi ribarskim brodovima.
Fact of life.
Nađi mi jedan primjer kako Musk ili Zuck koriste svoje društvene mreže za manipulaciju i političku propagandu.
Nisi 10 godina primjetio da se događaju ušutkavanja, deplatforming i cenzura, a sad kad je doslovno uvedeno da svi imaju iste uvijete i nitko nije suspendiran zbog legalnih objava, sad je to manipulacija?