Nakon odgledane ove trenutno posljednje epizode u 2 sezoni, pustio sam si po drugi puta 3 epizodu iz prve sezone i vidi vraga nije čak nije toliko mi loša ali i dalje mislim da je bila nepotrebna tj u mjeri da je dobar dio epizode ošo na njohovo prijateljstvo.
Da se vratim na ovu sezonu. Što Brico veli da se ne zove serija TLoU bi dobila više negativnih komentara.
Tko zna, možda? Nemam problema reći ako mi ne valja serija (ne čitava, pojedine epizode, kako koja) da to i velim dok su mi igre zakon.
To bi trebala bit stvar percepcije i preferensi, a nikako kao sveta krava zbog naziva igre. Tako ja gledam na sve audio video medije.
Jučerašnja epizoda bila mi je vodica.
Što se tiče serije u cijelosti. Ja sigurno znam da je ne bih ni počel gledat da nisam i prošao gamersku verziju.
Gledat ću je i dalje a razlog ću navest dalje u tekstu.
Igrao sam obje igre koje su mi najbolje ikad odigrane i zbog te činjenice gledam i seriju, možda više iz čiste nostalgije ali i znatiželje kako će oni sve to skupa snimit i prikazat.
Ne da ponovo doživim neko super iskustvo jer njega neće bit koliko vidim po odgledanim epizodama.
Oni koji su samo gledali, tj gledaju seriju, zbilja bi trebali pristupit gamerskoj verziji ili makar gledat nečiji prohod.
Pa da vide onda razliku neba i zemlje. Igra VS serija. Remek djela VS Prosjećnosti.
Kao serija sa sličnom tematikom, daleko mi je nažalost bolja The Walking Dead prvih 5 sezona.
Od TLoU serije sam očekivao možda drugačije i zato mi nije nešto što je šteta.
Ne mora ni bit slična igri što više više ne bih imal niš protiv da su izmjenili priču između likova i radnju u velikoj mjeri pa da me pozitivno iznenadi i onda velim e ovo je potpuno drugačije i dobro odrađeno.