Da piknem opet nekaj!
Kako se utihnulo nešto u ovoj temi za 2 ep a i u onoj spoilerskoj a o 1 ep se pisalo više na dnevnoj bazi koliko mi se čini i to svaki dan do skoro emitiranja 2 ep. 2 ep je sadržajno bila mizerna i još kraća a valjda je to razlog da se ne piše o njoj toliko. Jedine dobre strane 2 ep. po meni su te što smo spoznali neke nove stvari koje nismo u igri.
Meni najsimpatičnije i pomalo humoristične scene su one:
-Prva ak ne računam nepotrebnu 2003 kada se Ellie budi, ogledava okolinu i čuje nešto iza sebe te se okreče i ugleda Tess i Joela sa puškom uperenom u nju, ! i sve do kraja te scene mi je auzgecajhnet!
-druga scena bi mi bila ona kad Ellie kaže da ne zna plivati pa joj Đole pokaže da nit ne treba plivati kad je pličak i Ellien komentar poslije, ! Te dvije scene su me nakratko nasmijale, baš super i
-treća kad Tess ode da otvori vrata sa druge strane a Đole i Ellie imaju kratku spikicu. Ellie vadi svoj nožić i počne ga okretati u zraku a Đole ju upita gdje je to naučila radit kao da se radi o nekoj super vještini, ! Super mi je to bilo. Da je barem takvih stvari više.
Dok je ostalo u 2 ep. bilo za očekivati poput jebenih klikera jer bez njih TLoU bi bio kao k…c bez jaja te što mi je bilo učinkovito prisjedanje Belle kao Ellie, drugim rječima prihvatio sam je, sjela mi je "u krilo" kao Ellie.
Što se tehničke kvalitete tiče, prikaza uništenog grada, zvukova divota, nemam riječi, sjedi 5.