escoban osim sta su vjerovatno Abby zakinuli za tu scenu u sljedeceoj sezoni.
Vjerojatno ipak ne jer Abby u "onoj" sceni ima vidljiv trag užeta oko vrata. Ali slažem se, totalno nepotrebna scena i bezveze potrošenih 5 minuta u ionako prekratkoj epizodi.
Za mene solidna epizoda, ali očekival sam više. Odnosno, očekival sam puno veći impact na scenu ubijanja Mel i na scenu u kinu. Nisu uspjeli prenjet tu dramatičnost, bar ne meni. Odnosno, jesu, ali ne onako kvalitetno kao što je bilo ubojstvo Joela i Nore. Možda i zato jer ipak znam kak će se sve to odigrat. Opet, znao sam i za Joela pa me ta scena emocionalno ubila.
S obzirom na sav backslash oko Belle i s obzirom da Kaitlyn odlično glumi Abby, vjerujem da neće bit toliko negativnosti na fokus nje kao glavnog lika u prvom dijelu sljedeće sezone.
Završilo je jako dobro, ali sveukupna kvaliteta sezone ipak nije na razini prve. Nadam se da u sljedećoj neće toliko rushat. Moraju razvit Abby kao lika da se uvuče gledateljima pod kožu, moraju dati nemjerljivo veći prostor sukobu Wlf-a i Seraphita. U ovoj sezoni je to tek tolko, da ima i neki side story i zanima me kako oni koji nisu igrali reagiraju na taj dio.