Samo da nebude lockano na 30fpsova, jos ce najavit 60fps iskljucivo na PS5PRO 😂

Znači trailer me izuo iz cipela! Baš moćno izgledaaaaaa..

Kad sam vidio žensku pomislih meh ali cura se čini super i zgodna je.

Vezano za 2025. Gledajte samo što nismo 2024, a imam filing da će to izaći na proljeće 2025.

• [deleted]

Auuuuuuu, jedva cekam. Do 2025.neki PS5 pro + GTA VI bundle bi trebao biti.

resident_evil kao i RDR 2 biti će u planu, a zatim pomaknut na listopad, studeni prije njihovog financijskog sastanka 8 ili 9.11. 2025

• [deleted]

• Uređivano

Sad sam u nedoumici, inace uvijek biram zenskog lika u igrama, Lucya se čini vrhunski i to bi bio easy pick za mene, ALI ovo je GTA, valjda jedina igra gdje bi ipak trebao izabrat muškog lika, zbog svih mogućnosti koje igra pruža. Ako izaberem frajera nadam ce da mi Lucya moci biti kurva, inace cu biti lezba.

Ja ću uzeti Lucyu čisto da imam nekog kriviti kad se zabijam u druge 🤷‍♂️Ha-Ha-Ha

Kakvo uzimanje likova, pa sa oboje igramo.

Ako su misije koje su vezane za likove da, u suprotnom uzimam Lucyu iz istog razloga što u GTA V uzmem Franklina 😂

Meh, dok ne vidim gameplay trailer nema mi se smisla hajpat.

Baš si sad kontam da im je ovo idealna prilika da izbace u 2024. RDR 2 remaster 😃

Master rasa u 2025. kad mi upalimo svoje "zastarjele" konzole:

Ako se može dati 1000€ za grafičku moći će se dati 300-400€ za konzolu. Izmeđuostalog, lako prodaš i usrećiš neko drugo dijete na Njuškalo 😉

prayer

Prava master rasa ne posustaje u svojim uvjerenjima i ne smije kupiti konzolu ni u kojem slučaju.

Brijac

Prava master rasa igra igre u najboljim mogućim detaljima, u suprotnom se kupi konzolica 😉

Master rasa će reprizirati ovo barem nekoliko puta s najboljom mogućom grafikom i kasnije se diviti koliko igra bolje izgleda od prvog prelaska na plejci.

Uglavnom, čisti spektakl, ništa manje nisam očekivao od Rockstara. Baš se vidi generacijski skok u odnosu na GTA 5.

Torgue

Prije bih kupio PS5 nego Alan Wake 2 na EGS 😂

Ovo je cisti PS6 i novi Xbox naslov. Izvodit ce se ocajno na PS5 kao gta V na ps3 i RDR2 na PS4. Bravo Rockstar, ovako se dela biznis. Igra "izlazi" 2025., a zapravo je 2026. ili pocetak 2027.

Upozorenje za dalje da se ostavite međuplatformskih prepucavanja i trolanja

Ludi amerikanci

69 milijuna u nepunih 24 h

PC verzija vjerojatno 2027. zajedno sa novim konzolama…tak da bum je igrao na nekoj budućoj konzoli.

Srećom pa mi taj serijal više nije nekaj napet da bi grizao nokte 😂

Slabo se vidi ray tracing.

U tvojim godinama sigurno

Interesantan detalj u traileru je da u svakoj sceni gdje su skupa, Lucia razbija vrata i ulazi ka Rambo, a Jason zada ka mali braco cuva seku🤣

Trailer mi se jako sviđa.

Ovdje se nema šta puno misliti. Day one, opskrbiti se hranom i ne izlaziti iz kuće dva dana.

StarFox_N Zbog ove igre se uzima godišnji definitivno.

Igrao sam kao dijete od 10 godina GTA2 i sad mu se opet veselim, a imam svoje dijete.

Evo gotovo 100 milijuna pregleda u 24h. 😅