Deadwalker solidmerlin to bi značilo da igru u prva dva mjeseca kupi barem 75% install basea plejke i Xboxa.
solidmerlin fensisuperstar totalno sam zaboravio na mikrotranse jer ih nikad nisam ni koristio u GTA. Ali opet je puno.
ThomasAAnderson Igra će se bolesno prodat, ali ovo je fantazija. Isto kao i oni iz EA s Battlefield brojkama.
Deadwalker Ja iskreno navijam da se ovakve procjene debelo promaše. Industriji treba manji scope i više inovacije, a ne megalomanski projekti na koje se investment tvrtke / fondovi klade. Ne sumnjam da će novi GTA biti u najgorem slučaju vrlo dobra igra, no ovaj korporativni hype obično se manifestira u svim mogućim negativnim kontekstima za developere i igrače koje su guli s pretplatama, mikrotransakcijama i 80+ eura igrama.
Brijac solidmerlin znaci svako drugi konzolas mora kupiti igru Zbog ovog će kupovati konzole i oni koji ih nemaju.
stitrek solidmerlin znaci svako drugi konzolas mora kupiti igru Gta6 najvise potencijala ima za raznovrsni i ogromni open world i eventualni RP…ako tu daju slobode kao sto je imao FiveM kojeg su kupili, vjerovatno nece ici na corpo-oskudni model Online kao sto je bio Gta5. Sto se tice price klasika isfurani "american dream"/hedonizam smixan sa cringe new-age digital/gangsta american street scenom…2013. je bila davno i to je bio zadnji period Amrican Dreama a 2026. je totalno drugi/cringe svijet…sarkazam/humor i ruganje ce isto biti sterilizirano jer iza njih je veliki Take-Two (Vanguard Group, BlackRock i State Street Corp😂).
fensisuperstar stitrek vjerovatno nece ici na corpo-oskudni model Online Di neće? Pa to PRINTA lovu. Gta 5 model je savršen za ultra popularnu igru. Znači imaš divljački kampanju sa 200 tinjak sati sadržaja i istraživanja za sve pronaci i onda ti daju svog lika sa NOVOM PRIČOM BESPLATNIM DLCEVIMA I ONLINE SADRŽAJEM. Tko bi glasao protiv toga. Mikrotransakcije su 95% zarade. Nisam jednu mtx kupio u gta 5 online i imao sam jebenu bazu avione bombardere, i maltretirao sam ljude sa space laserom sa porukom Feels good
montoya Vele da u isto vrijeme izlazi i novi Tomb Raider - mene recimo više zanima Lara. Peticu još nisam odigral, iako sam kupil D1, ko i DA: Inquisition, koji je izašel isti dan. Ni jedno odigrano. Imam veliki interes u GTA VI, al nema hypa.
fensisuperstar montoya al nema hypa. iskreno to je najbolje. Kad si nahajpan onda stvaraš nekakvu iluziju koja te može samo razožarati (npr: NMS koji je danas fantastičan ali stvorio se nerealan hype jer Sean Murray svoju finalnu viziju predstavio kao nešto što dolazi u startu zbog toga što nije bio baš adekvatno obučen za PR). Ovako ono vjv kupit ću, ali neću ga šlajfat kao Tuhy na Ninja Gaiden 😃
stitrek prayer Minimum minimuma ostvaren Spominje se da su Sony i Rockstar udruzili tech snage, ako to postignu, to ce vjerovatno biti sa FSR4, samo da nije nekakav Performance mode sa FG u pozadini kao u Wukongu😁, bolje i to sa malo vise latencije i ghostinga nego 30fps. Na bundle kutiji: GTA6 60fps only on PS5 Pro™