Deadwalker pravednik lakše je imati dobar quality control i optimizaciju s 4 konfiguracije nego s njih bezbroj, pogotovo s igrom takve skale. Drugi razlog je što će masa ljudi PC verziju vjerojatno kupiti u kontekstu druge kopije + istovremena priprema igre za next-gen konzole.
stitrek pravednik RTX 4060 je sama po sebi dobra za, imate na kraju test ali uparena sa CPU iz konzole nebre držat 60 frejma na ultra, RGTI, 1080p DLSS… To se i ocekivalo od slabog Cpu-a a slican primjer imas i u "neoptimiziranom" MindsEye sa UE5 u open city worldu, nativnih 60fps u takvim igrama na sadasnjim konzolama je jednostavno nemoguce, PS6 sa Zen5-6 ce biti potpuno druga prica, valjda ce Gta6 PS5 verzija igre po defaultu biti "otkljucana" u 60fps na PS6😁
Deadwalker solidmerlin to bi značilo da igru u prva dva mjeseca kupi barem 75% install basea plejke i Xboxa.
solidmerlin fensisuperstar totalno sam zaboravio na mikrotranse jer ih nikad nisam ni koristio u GTA. Ali opet je puno.
ThomasAAnderson Igra će se bolesno prodat, ali ovo je fantazija. Isto kao i oni iz EA s Battlefield brojkama.
Deadwalker Ja iskreno navijam da se ovakve procjene debelo promaše. Industriji treba manji scope i više inovacije, a ne megalomanski projekti na koje se investment tvrtke / fondovi klade. Ne sumnjam da će novi GTA biti u najgorem slučaju vrlo dobra igra, no ovaj korporativni hype obično se manifestira u svim mogućim negativnim kontekstima za developere i igrače koje su guli s pretplatama, mikrotransakcijama i 80+ eura igrama.
Brijac solidmerlin znaci svako drugi konzolas mora kupiti igru Zbog ovog će kupovati konzole i oni koji ih nemaju.
stitrek solidmerlin znaci svako drugi konzolas mora kupiti igru Gta6 najvise potencijala ima za raznovrsni i ogromni open world i eventualni RP…ako tu daju slobode kao sto je imao FiveM kojeg su kupili, vjerovatno nece ici na corpo-oskudni model Online kao sto je bio Gta5. Sto se tice price klasika isfurani "american dream"/hedonizam smixan sa cringe new-age digital/gangsta american street scenom…2013. je bila davno i to je bio zadnji period Amrican Dreama a 2026. je totalno drugi/cringe svijet…sarkazam/humor i ruganje ce isto biti sterilizirano jer iza njih je veliki Take-Two (Vanguard Group, BlackRock i State Street Corp😂).
fensisuperstar stitrek vjerovatno nece ici na corpo-oskudni model Online Di neće? Pa to PRINTA lovu. Gta 5 model je savršen za ultra popularnu igru. Znači imaš divljački kampanju sa 200 tinjak sati sadržaja i istraživanja za sve pronaci i onda ti daju svog lika sa NOVOM PRIČOM BESPLATNIM DLCEVIMA I ONLINE SADRŽAJEM. Tko bi glasao protiv toga. Mikrotransakcije su 95% zarade. Nisam jednu mtx kupio u gta 5 online i imao sam jebenu bazu avione bombardere, i maltretirao sam ljude sa space laserom sa porukom Feels good
montoya Vele da u isto vrijeme izlazi i novi Tomb Raider - mene recimo više zanima Lara. Peticu još nisam odigral, iako sam kupil D1, ko i DA: Inquisition, koji je izašel isti dan. Ni jedno odigrano. Imam veliki interes u GTA VI, al nema hypa.
fensisuperstar montoya al nema hypa. iskreno to je najbolje. Kad si nahajpan onda stvaraš nekakvu iluziju koja te može samo razožarati (npr: NMS koji je danas fantastičan ali stvorio se nerealan hype jer Sean Murray svoju finalnu viziju predstavio kao nešto što dolazi u startu zbog toga što nije bio baš adekvatno obučen za PR). Ovako ono vjv kupit ću, ali neću ga šlajfat kao Tuhy na Ninja Gaiden 😃