zontra Otvara se i pitanje jel Allen taj? Nevjerojatno važna utakmica, a stvarno nije ništa posebno odigrao. Dok Mahomes i Burrow igraju na najvišoj razini kad je najvažnije. Finale NFC-a će biti tako dobra utakmica! Dajem 51-49% prednost Eaglesima čisto zbog domaćeg terena.
ThomasAAnderson Allenu se raspala Olinija zadnjih mjesec dana, tako da on ima barem neki izgovor za pad u igri.
Crnipetarpogani ThomasAAnderson je raspala mu se ofenzivna linija ali kaj je sa turnoverima cijele godine? 27 ukupno ak de ne varam? Mogu bit samo dva odgovora ili je allen ili ofenzivni kordinator? Cinjenica je da allen koliko god atraktivan u igri toliko je i prerizican…bojim se da tako mogu osvojit sam ako se zvijezde i planeti posloze bez obzira na kvalitetu rostera…cincy im je odrzo predavanje s gameplanom
zontra Ja nisam stigao gledati prvu utakmicu, ali vidim da su Eaglesi pred laganom pobjedom. No znam da su se i 49ersima opet QB-evi ozljeđivali. Druga utakmica bi trebala biti zanimljivija, valjda neću zaspati.
ThomasAAnderson Najgori playoff do sad od kad pratim NFL. Ni blizu drame prošlih sezona. Mahomes i Kelce ozlijeđeni, mogao bi i ovdje biti Burrow blowout.
ThomasAAnderson Bengalsi nadigrani u svim fazama, a izjednačeno. Mislim, ovaj pass Burrowa, bezvezni polu hail-mary u double coverage - i prođe. Dok te ide te ide.
Nexus ThomasAAnderson Sat je prethodno bio zaustavljen, Chiefsi su bili spremni za snap i odigrali su ga u miru. Iskreno totalna glupost od sudaca. Srećom pa Chiefsi nisu došli do poena.
ThomasAAnderson Ma bezvezni su Bengalsi danas, da Mahomes i Kelce nisu ozlijeđeni davno bi bilo gotovo. Čemu sad ovo? Imaš 2 and 3 i ideš dvije glupe bombe bacat, nema logike.
Nexus ThomasAAnderson A mislim…obvious odluka Reeda. Čak ni on nije dovoljni manijak da tako riskira sa Mahomesom na 80%