Jako sam sretan sto se ovo dogodilo. Mislim da objektivno nije pametno placati WR2 priblizno 30 milijuna, pogotovo sto ti je WR1 daleko najplaceniji u ligi s preko 40 milijuna godisnje. Iako se obrana dosta poboljsala zadnjih par utakmica sezone i dalje je to jedan veliki misterij. Trey Hendrickson trazi debelo preko 30 milijuna i sad je pitanje drzati ga tu jos ovu sezonu ili pokusati izvuci dobar trade, sto mi se ne cini realisticnim. Nekako sumnjam da ce netko dati bijesne pickove za 30 godisnjaka koji trazi 33-34 milijuna po godini. Dobro je sto su zadrzali neke igrace u obrani za rotaciju, dobro je sto je Hubbard otisao u mirovinu, mislim drag mi je ali je uzasan bio zadnjih godina, jako mi je drago da su zadrzali BJ Hilla. Doveli su TJ Slatona, ali pojma nemam kakav je, mada, cak i ako je dobar morati ce se tu jos puno toga poduzeti. Spas bi bio jedino da u draftu nadju nekoga tko ce odmah igrati na razini pro bowlera, sto bas i nije realno.
Realnost je da ce ovo biti ekipa za 9-8 u sezoni i prosjecno 60 bodova na utakmici. Barem nece biti dosadno.