Nije igra skupa nego vi niste u HDZ-u
Recenzija | The Last of Us Part I
- Uređivano
@Tzereen a nije bas tako, jer i verzija iz 2013. ima glitcheva. Sjecam se da prilikom onog suljanja na samom pocetku po kisi, likovi su se zglichali i zabijali jedni u druge, jer nisu pratili moj tempo. Morao sam reload cijelog levela da ga prodem.
Sto se tice cijene, ogledni primjer cash graba, preskupe graficke postavke i modovi
Ako se ima vremena surfati, pročitati neku lažnu informaciju i komentirati, sigurno se ima vremena i pročitati točnu informaciju ili pogledati video od npr. digital foundrya.
Jer nakon toga niko neće moći reći da se ovdje radi samo o grafičkim postavkama.
Nebitno, igru sam odigrao a to mi je igra za jedan prohod. Previše je igara na tržištu da bi ovo igrao još jednom, čak i da je besplatna samo zbog ovih nadogradnji.
Igra stara 9 godina, koja je preskocila 2 generacije, opet prozvakana po treći put, dotjerana s graficke strane, nista novo ustvari, eto ti ocjene 100, daj malo pretjerujete s the last of us-om opcenito, 100, alo 100, ajmo bit malo realni jbte, 80 eura za igru koja je samo dotjerana verzija vec postojece, pa treba im pljunuti u facu, umjesto da ju daju djabe za one koji su je vec kupili, oni je naplate još masnije nego ikad
From Sony: The Last Of Us: NOT
led_zeppelin Zašto je ocjena bitna ? Jel sad iz tvoje perspektive rdr2 lošija igra jer je slabije ocijenjena ? Ako je tebi igra super, nekome drugome prosjek zašto vas to toliko dira ?
Jesi siguran da si citirao dobro? Ja ništa ne njurgam, meni ocjena uopće nije bitna. Nit igra, nit ocjena. Nit je mislim kupit, nit je mislim igrat.
Tzereen Ja stojim iza ocjene skroz.
Ako stojiš iza ocjene skroz, to bi značilo da sutra izađe part 3 koji izgleda "minimalno jednako dobro kao Part II i u nekim elementima izgleda i bolje" te se igra isto kao prva igra bez ikakvih inovacija i unaprijeđenja, po tebi bi isto bila savršena u svakom pogledu da zasluži 100/100?
led_zeppelin Sjeti se ere ps2 čak me i ispravi ako griješim, ali igre iz ere ps2 original su bile 400tinjak kn.
Igre za PC su bile 350-399 kuna, igre za PS2 i kasnije PS3 su bile 650 kuna nove u dućanu.
Do PS4 i ulaska u EU kad su 1st party igre pale na 450 kuna, gaming je kod nas bio još uvijek piratska posla, a orginal igre su služile da ih gledaš na policama.
Ja mislim da je recencija dobra a fotke su fantastične, dok s druge strane igra je totalni money rip off i treba zakonom ograničit kada se neke igre mogu ponovno puštati na tržište. Ovo je postalo sumanuto i izdavači vide da je ovo easy money pa se bojim gejming industrije u budućnosti. Bravo Ce i srami se Naughty dog!
sanzo sasvim si krivo pretpostavio.
Ako izađe Part III, prvo ga trebam odigrati. A onda ovisi o svim elementima - gameplayu, atmosferi, glazbi, dijalozima, glumi i priči, kakva će biti ocjena.
I originalna igra nije dobila 100ke u svoje vrijeme zbog ne znam kakvih inovacija i unaprijeđenja u gameplayu. Ono po čemu ju najviše pamtimo su tri glavna glumica - Joel, Ellie i svijet.
wooddiebone FIFA 98-Road to World Cup je koštala 550kn ,i to 1999.god kad sam kupio sivonju.Gran Turismo 4 za PS2 sam platio 500kn.Prva PS igra sa lokaliziranom knjižicom na hrvatskome.
Znači skoro 20 god.cijena igara je kod nas ista ili za 20-tak kuna veća.Plaće u ono doba su bile ispod albanskih a sad su malo iznad albanskih.
sanzo Neki tvoj primjer igre gdje je sequel donio novotarije i inovacije ?
Težina platine 2/10
Insta buy