3 mjeseci kasnije

yakuza_stinger jos jedan genijalan video. Zaboravio sam koliko je Tekken 3 dobro izgledao

Pogledaćese, al prema naslovu već vidim da je kvaliti khontent. Najzabavniji, najigriviji i u to vrijeme vizualno najimpresivniji fajting naslov. Nakon T3 za čitav serijal više ništa nije isto, niti je u toj mjeri napredovalo kao s T2 na T3.

Iznenađujuće kako izgleda dobro kad se samo digne reza. A igra se fluidno skroz. Sve ostale fajting igre iz tog doba su doslovno metla u dupetu.

yakuza_stinger hit 90’ su flamesi, kakav drum n bass 😃

Videji ti frcaju, jos taj naglasak da sredis i svecki si, i dalje imas pol metle u dupetu

15 dana kasnije

Složio bih se, vjerojatno najgori početni tutorial ikad. Neg, oćel bit i retro osvrt na prve dvije Yakuze s PS2?

Zero a vjerojatno nekad hoće, samo što je dulja igra, to nenormalno puno ždere vremena dok se oblikuje u video.

Volio bi ih pokriti definitivno.

mjesec kasnije
    16 dana kasnije

Žurih se da stignem prije nego odem na more, pa je malo zbrzano. Iz nekog razloga je algoritam pokupio sve vezano uz Tomb Raider pa shodno tome:

9 dana kasnije

yakuza_stinger

Bespuće YT algoritma mi je rekomendalo ovaj video i moram reći jako dobro. Imaš novog suba. S obzirom na relativno mali broj subova, kvaliteta je nevjerojatna. Znam neke YT-ere sa 100k subova pa nemaju ovak kvalitetne videe. Svakako ću bacit oko na ostale docu-style videe poput ovog, to me stvarno zanima. Nastavi dalje!

Ma Đeki ubija. Bit će uskoro svjecki receZent

Hvala decki, to uvijek puno znaci. Nema labavo dok ne osvane barem 100k subova i srebrni kipic na polici 😃

Sinoć sam ponovo bacio okeca na tvoj kiki čejnl i bogami narasao si od prošli puta. Kvalitetan kontent, barataš dobro engleskim ali malo mi je pretvrd tvoj, engleski mislim, malo ga omekšaj ili nabaci ingliš akcent jer se dost kuži da dolaziš iz ovih krajeva ili ti to ne smeta i želiš tako pa zanemari kaj sam reko.

Sve ostalo je good.

Čestitke!

Izgovor mu je sasvim ok IMO, ne kuži se toliko onaj naš (za početnike) tipično slavensko - stereotipno ruski naglasak.

Zero ok je, ali ton je malo agresivan podjeća me na onog borisa ili kako se zove. Na stranu naglasak, ameri vole malo egzotike.

Ne kažem da ne valja, teško je replicirati onaj friendly genuine ton koji imaju ljudi kada pričaju u krugu prijatelja ili ljudi općenito, jer sjediš za stolom i čitaš sinopsu sam sa sobom, taj prirodni ton dođe nakon nekog vremena (ili ne). Problem je da ljudi lako detektiraju robotsko čitanje teksta, kao i što ljudi detektiraju forsiranje i neprofesionalan ton, a i teže se povezat sa nekim kome čuješ samo glas a ne vidiš ekspresije lica i držanje.

Tldr: ljudi vole genuine ton glasa, ali ne vole preglumljavanje, ali opet nesmiješ pretjerat ni sa jednim ni sa drugim nego nać neku zlatnu sredinu, što je jako teško.

Opet, ne kažem da je loše, upravo suprotno, pretplatila sam se na njegov kanal davno prije i pogledam svaki video jer je stvarno dobar.

Tesko je to postici. Nije nemoguce, al ima tu puno truda. Trebalo je par videa da se opcenito priviknem da tqko zvucim. Sad uopce nemam problema s time. Ali pripazit ba izgovor, intonaciju i naglasak i da to sve zvuci kak spada - puno je to komponenti na koje treba pazit on the fly dok pricas u mikrofon. Razlika se moze vidjeti izmedju mog kula world i zadnjeg videa.

Naravno, volio bi skroz opusteno oderat, al imam dojam da tu ima jos posla. Plus, neke recenicne konstrukcije mi budu sjebane pa nekad i do 30x ponavljam odredjene djelove. Volim si skomplicirat zivot.

Sljedeci korak je, u neko dogledno vrijeme, konacno stavit kameru pred sebe i ponesto toga govorit dok se vidi faca. Sam si moram neki kutic u stanu preuredit za to. Navodno je puno bolje kad se vidi tko stoji iza svega, pogotovo u doba AI voiceover alata koji sve bplje zvuce.

A nije samo glas. Možeš ti danas imati virtualnog avatara za yt/streaming tipa CodeMiko. Sve je stvar izbora i mogućnosti. Meni je puno bolje ne vidjeti facu za osvrt/recenziju videoigre, dok za komentiranje vijesti ili live osvrt na prošlotjedne događanje ili kontroverzu može proći i kamera.

Zero virtualnog avatara za yt/streaming tipa CodeMiko

Ne. Ne ne. Ne.

Ne.

Ako nešto ne podnosim organski i neorganski su v tuberi. Ne razumijem taj koncept. I zašto to itko konzimira.

Samo ti rokaj kak rokas, ide ti super i pogledam sve sta izbacis. Prestigo si nas sve u editingu i nisi odustao, skidam ti kapu na trudu i siguran sam da ces nest postic, mozda prije i vise od nas svih