yakuza_stinger Čestitke, baš je fluentiš stranica. Sad je lakše i ljepše popratit 🙂

mjesec kasnije

yakuza_stinger Digni si brightness kad igraš, ja cca 60-70% uvijek imam i još dodatno riktam na capture kartici:

ne vidim ništa u mraku u recu.

foggy to sam se sjebao. Stvarno treba povecat brightness jer scene u kucama su totalni mrak. Jedva nekad vidim di idem

23 dana kasnije
    16 dana kasnije
    mjesec kasnije

Fenix fala fala

sabio sam komp sa 120gb footagea. Imam filing da je čak 4K overkill za sve to.

Original je malo previše šlampav za današnje standarde, ali Anniversary se IMO i danas relativno dobro drži i zadržao je ono najbolje. Isto bih rekao i za Legend i Underworld. U biti svi TR su jako dobri otkako je CD angažiran (uključujući i reboot plus ROTR), dok glavne zamjerke eto idu na likove i priču (što ne bi ni trebalo biti presudno da tu nije i Uncharted serijal koji sve odrađuje na bolji način).

Čekamo osvrt na Gexa ili LOK Soul Reaver.🤣

Zero nekad će bit i takvih osvrta.

Smislio sam 20ak tema raznih, samo to reba sve odradit. Kamo sreće da sam mlad i da imam još više vremena.

mjesec kasnije

Jebeni šiljci 🤣

Predviđam još veći uspjeh od prošlog videa, stvarno ti je svaki bolji od prethodnog

TITANXIS kažu da je dobro imat titlove. A Hrvatski mi nije bitan u toj priči - ciljam na cijeli svijet ovako.