Tuhy Mislim da će ovo bit pun kurac teško i da ću se morat pošteno naviknut na neke gameplay mehanike, al vrlo vjerojatno kupujem odmah jer me baš vuče. Za ovaj steelbook (ak će bit ovakav) ću se dat pojebat 🤩🤩 Lu Bu 😎
Sorcerer Tuhy 64.99 eura https://www.shopeu.koeitecmoeu.com/products/wo-long-fallen-dynasty-steelbook%C2%AE-launch-edition-playstation%C2%AE5
master_x Pošto igra dolazi i na Gejmpass Day One,isprobat ću je svakako.Zasad mi je smješno šta je zvjer od 10-tak tona tako agilna i brza.U demo verziji sam se uvjerio da će igra biti ubitačno teška baš zbog jačine i brzine tih zvjeri a onda i ostalih protivnika.Nešto kao Nioh na steroidima.Refleksi su mi već zakržljali malo za takav tip igara.To sam se uvjerio igravši Sekiro.
foggy Ovo kupujem day 1, igretina kakva me rijetko izuje. Izgleda da sam žešći Nioh sucker, a ovo je doslovno upgrejdana i još nabrijanija verzija takvih igara. Ne smeta me niš, daj mi da igram 😃
DarkPunisher Jbt ovo mi je najisceivanija igra uz RE4. Kakva ce ovo roba bit ej, Team Ninja ubija u combatu!
master_x Tuhy Bit će i kidanja živaca.Ne sviđaju mi se agilne,superbrze 10 tonske zvijeri,brže od ninje.Moral rank zvuči odličan sistem za biti jači i nagrađuje istraživanje.
DarkPunisher Mislim da ce bit laksa od Nioha zbog novog sistema i zbog cinjenice da se kineski warlordovi pridruzuju kao npc na nekim bossevima. To mi je malo bedasto ali sve ostalo izgleda prejebeno
resident_evil Čini se zanimljivo i igrivo ali grafički izgleda ko PS3 naslov. Da ne znam na šta sve izlazi pomislio bi da je Switch ekskluziva.