foggy

A onda dobro, mene struja nevoli🤣🤣🤣🤣

Mene strah sto me dalje ceka iskreno jedna od najboljih souls igri je tu ali ako ce dalje biti sve teze ajme meni

Miro Moze, teze je novo tesko. Jedva cekam

Miro Dada taj, ma mozda mi se posrecilo eto al lijepo je parry radio, bas jeben fajt. Pinokio vrh za sad.

Ocjene su solidne i u rangu su sa onom igrom sa zaraženim štakorima, srednji vijek, jbg. nemrem se sjetit imena.

TITANXIS igrom sa zaraženim štakorima, srednji vijek, jbg. nemrem se sjetit imena.

A Plague Tale: Innocence ili Requiem?

Torgue

Thx!

Isti serijal a mislio sam na prvu koja je imala slične ocjene koliko se sjećam.

Miro Sekiro najgora souls igra

Sekiro Nije Souls igra.

Miro Dodge je beskoristan

Ovo Sam ja napisao nakon dema:

maverick dodge je broken.

Da nemam zapoceno masu igara ipak bih igrao ovo jer me privlaci settinga, a i Combat Nije toliko los bio, iako Nije to razina from Software…

maverick Sekiro Nije Souls igra.

Isti studio isti gamepay loop uz retardirani parry.

Sto je onda utrka ako nije solus igra

Miro I mene je ispravljao, ne kuzi da mi za sve From igre govorimo da su souls igre 😃 To su ovi junferi poceli razdvajat souls od soulsborne i slicne gluparije. I za mene je souls souls, a to je sve slicno bilo kojoj From igri od Demonsa na dalje

stigao u hotel, 5x sam se borio protiv puppet mastera, il sam ja glup il taj dodge i parry ne funkcioniraju nesto naj😂😂😂

Miro Drugi je onaj donkey, najclunky boss ikad, svaki put sam mu dosao s ledja i crit, ne kuzim uopce taj fajt

foggy

Da on je pizdarija sad nakon njega ti je ovaj sto me prčio

Miro ma cim dodje do toga da vise puta krepam, pocnem se zivcirat i ta igra ide na brisanje 😃