Flipper

Koji lazljivi gad

Znaci bas si lazljivi Pinokio.

DarkPunisher

Cekaj drugog bossa onda krece zabava

Znaci bez bossova igra mi je 9/10 sa bossovima manje od 5🤣🤣🤣

Parry nekad prima nekad ne ne kuzim ga i dalje boss je jeftin ko vrag sa ultra teskim napadima a ubio sam ga uz pomoc summona koji su skoro beskorisni ali ako se poklopi jedino tako san uspio ga proci.

Sto me dalje ceka neznan ugasija san malo da se odmorin od igre

Miro Uff jedva cekam Ha-Ha-Ha

Parry ni ja ne kuzim pretjerano, ovi pocetni mobovi imaju delayed napade to nemrem pogodit da ga jebes. Sad sam stao na nekima koji imaju maceve i na njima je puno lakse recimo pogodit parry. Ja se vise za sad izmicem dok me neki boss ne nauci 😅

DarkPunisher

Za prva dva chaptera parry nije trebao za obicne neprijatelje sve sa dodge ili krenes prvi tuci i ubijes ih prije nego te taknu.

Ako te i krenu udariti block i tuces nakon toga pa vratis sav hp koji su ti uzeli.

Bossovi ce biti problem i to jebeni problem

Miro ma znam, nego sam htio malo vjezbat taj parry na obicnim neprijateljima cisto da imam neki tajming. Jesi proso drugog?

foggy

A onda dobro, mene struja nevoli🤣🤣🤣🤣

Mene strah sto me dalje ceka iskreno jedna od najboljih souls igri je tu ali ako ce dalje biti sve teze ajme meni

Miro Moze, teze je novo tesko. Jedva cekam

Miro Dada taj, ma mozda mi se posrecilo eto al lijepo je parry radio, bas jeben fajt. Pinokio vrh za sad.

Ocjene su solidne i u rangu su sa onom igrom sa zaraženim štakorima, srednji vijek, jbg. nemrem se sjetit imena.

TITANXIS igrom sa zaraženim štakorima, srednji vijek, jbg. nemrem se sjetit imena.

A Plague Tale: Innocence ili Requiem?

Torgue

Thx!

Isti serijal a mislio sam na prvu koja je imala slične ocjene koliko se sjećam.

Miro Sekiro najgora souls igra

Sekiro Nije Souls igra.

Miro Dodge je beskoristan

Ovo Sam ja napisao nakon dema:

maverick dodge je broken.

Da nemam zapoceno masu igara ipak bih igrao ovo jer me privlaci settinga, a i Combat Nije toliko los bio, iako Nije to razina from Software…

maverick Sekiro Nije Souls igra.

Isti studio isti gamepay loop uz retardirani parry.

Sto je onda utrka ako nije solus igra

Miro I mene je ispravljao, ne kuzi da mi za sve From igre govorimo da su souls igre 😃 To su ovi junferi poceli razdvajat souls od soulsborne i slicne gluparije. I za mene je souls souls, a to je sve slicno bilo kojoj From igri od Demonsa na dalje

stigao u hotel, 5x sam se borio protiv puppet mastera, il sam ja glup il taj dodge i parry ne funkcioniraju nesto naj😂😂😂