foggy

Evo mene na 3ipo sata igre taman dosa do chapter 2 zadnjeg bosa i takoreci nemoren prdnuti, dodge mi je beskorisan a block parry ne kuzim ima li kakav delay ili sto. Znam ako stisnes prije i nije perfektno da ce te udariti ali ne kuzim zasto mi se desava da ne radi nikakv blok.

Igra mi je do sad fenomenalna i problema nije bilo, lagano istrazivanje uz kojeg jaceg neprijatelja bas gustam. Ali sad ocito krece taj dio koji nevolim

Miro Ja sam dosta "tiltao" taj L1, malo malo stisnem kad mislim da treba, ali nije ni to rješenje. Stigneš i držiš L1 taman kad te ide napast, ali probaj na feeling kad te otprilike napad bude pokosio. Ja naučim momente kad napada, onda si u glavi brojim i stišćem + držim blok. Nemoj samo napadat jer sve što nije blok cancela taj efekt.

Čudno je stvarno, combat mi nije skroz legao ali prvi boss fajt mi je bio super.

Baš ste me napalili na igru. Fakat mi se igra.

foggy

Ja san L1 prebacio na L2 lakse mi je. Znam tajming ali kazem ti nece mi prihvati nekad.

A da mrzin parry bogami ga mrzim

Miro posto je to manji naslov, odnosno nije ovo From, ocekujem da nije sve savrseno kak bi trebalo bit. Zaot velim da je combat drven

foggy Gameplay je drven zato što igraš s pinokiom.

foggy

Ma viruj mi da nisan ima nekakav osjecaj da je puno jeftinija igra.

Vrhunska mi je cistih 9/10 za sad ali ja drugog bossa pobjediti nemogu.

To je valjda boss iz demo kojeg ja nisan igra da san recimo demo igra a igre nema free na game passu ja je nebi kupova.

Probati cu jos malo ali nevirujen da cu ga proci.

Miro ne znam Miro, sad igram Kingdom Hearts. Vidi sto sam pronašao na poslu.

Flipper

A budi iskren i reci do kud si dosa

Ako si prosa ovog bossa poisti cu salate za rucak i sa tim se vjerovatno ubiti

Evo stigao do hotela, odlicno se cini za sad.

Meni je dodge cisto ok, perfect parry ne kuzim nisam niti jednom uspio pogodit a neki dan sekiro igrao ko iz sale.

Prvi boss je lagan, dodge kroz napade radi fino.

Flipper

Koji lazljivi gad

Znaci bas si lazljivi Pinokio.

DarkPunisher

Cekaj drugog bossa onda krece zabava

Znaci bez bossova igra mi je 9/10 sa bossovima manje od 5🤣🤣🤣

Parry nekad prima nekad ne ne kuzim ga i dalje boss je jeftin ko vrag sa ultra teskim napadima a ubio sam ga uz pomoc summona koji su skoro beskorisni ali ako se poklopi jedino tako san uspio ga proci.

Sto me dalje ceka neznan ugasija san malo da se odmorin od igre

Miro Uff jedva cekam Ha-Ha-Ha

Parry ni ja ne kuzim pretjerano, ovi pocetni mobovi imaju delayed napade to nemrem pogodit da ga jebes. Sad sam stao na nekima koji imaju maceve i na njima je puno lakse recimo pogodit parry. Ja se vise za sad izmicem dok me neki boss ne nauci 😅

DarkPunisher

Za prva dva chaptera parry nije trebao za obicne neprijatelje sve sa dodge ili krenes prvi tuci i ubijes ih prije nego te taknu.

Ako te i krenu udariti block i tuces nakon toga pa vratis sav hp koji su ti uzeli.

Bossovi ce biti problem i to jebeni problem

Miro ma znam, nego sam htio malo vjezbat taj parry na obicnim neprijateljima cisto da imam neki tajming. Jesi proso drugog?