Laganje se isplatilo!

Ne mora mi bit odmah ali nabavit će se kad bude neki popust.

Još 2-3 dana do službenog izdanja i u tu čast do odbrojavanja eto jedne prigodne pjesmice od PMP.

Nije vrag da nitko ne igra? Gejpass ništa?

Flipper

Ovo samo osoba koja nije gamer moze pitati

Jer gamer zna da igra izlazi u utorak

Taman u utorak krenem. Nadam se da je dobra

Ja isto startan u utorak ali ovaj parry đir mi nikad nije odgovara u niti jednoj souls igri ja volin svojim tempom igrati. Zbog toga mi je Sekiro najgora souls igra od Froma.

I tu koliko san gleda svaki jebeni boss ima i drugu fazu sa jos jednom crtom healtha.

Igra ima sve ono sto nevolim kod souls igri pa mi je drago da je free na boxu.

U utorak cemo biti pametniji

Miro Baš to. Koliko god borba u Sekiru bila genijalna ni meni taj parry stil ne leži nikako.

S obzirom da je borba 90 posto igre odustao sam.

Jedina Fromova igra koju nisam završio.

In conclusion: you must master the perfect parry mechanic.

Po ovome nevidin da cu igru pas puno igrati, stvarno mrzin parry.

Ali opet ako je @Flipper zavrsi mislin da je onda svatko moze zavrsiti

Flip, kakva ti je igrica u usporedbi s BB?

Miro Ali opet ako je @Flipper zavrsi mislin da je onda svatko moze zavrsiti

On ce prvo 2 tjedna kukat kak nema vremena, pa kak je tesko, pa kak nema posla u SB, pa ce onda nestat iz topica 😃

Dajte ljudi pa nemam ja vremena za ove 8/10 naslove. Elden sam platinirao kao gospodin jer takva igra se pojavi jednom u 5 godina. A ove 8/10 nemam kada. Svidjet će se svima koji vole souls žanr. Osim Miri.

Odigrao sat vremena i nije loše. Na prvoj boss borbi poginuo par puta pa mi se posrećilo. Stigao do hotela, odigrao još malo i ugasio. Dojam je da će souls majstorima ovo biti lagano. Možda nastavim kad bude vremena.

Evo sat i nesto igre, grafika na trenutke vrh na nekim mistima vidis malo kaskanja ali nista strasno. Atmosfera igre je brutalna ugodaj prica i to se stvarno cini top.

Neprijatelji obicni ultra lagani do prvih na koje treba koristiti parry e tu kurac. I prvi boss samo san tuka napad i pokusava bezuspjesno pogoditi posrani parry i tako ga prosa. Znaci kad dodu jaci bossovi sa duplim hp om pisi propalo.

Dodge je beskoristan

A igrati cu dok ide ali ne planiram se zivcirati sa tom parry gluposti.