Vidlo se na demou da bu robica.
Lies of P
- Uređivano
Laganje se isplatilo!
Ne mora mi bit odmah ali nabavit će se kad bude neki popust.
Još 2-3 dana do službenog izdanja i u tu čast do odbrojavanja eto jedne prigodne pjesmice od PMP.
Nije vrag da nitko ne igra? Gejpass ništa?
Taman u utorak krenem. Nadam se da je dobra
Ja isto startan u utorak ali ovaj parry đir mi nikad nije odgovara u niti jednoj souls igri ja volin svojim tempom igrati. Zbog toga mi je Sekiro najgora souls igra od Froma.
I tu koliko san gleda svaki jebeni boss ima i drugu fazu sa jos jednom crtom healtha.
Igra ima sve ono sto nevolim kod souls igri pa mi je drago da je free na boxu.
U utorak cemo biti pametniji
Flip, kakva ti je igrica u usporedbi s BB?
Jel ima ovo invejdanje?
Dajte ljudi pa nemam ja vremena za ove 8/10 naslove. Elden sam platinirao kao gospodin jer takva igra se pojavi jednom u 5 godina. A ove 8/10 nemam kada. Svidjet će se svima koji vole souls žanr. Osim Miri.
https://twitter.com/videogamercom/status/1703814077821178238?s=46&t=GhUtOqQLUP11jtcTv8SJiA
Možeš već sad pocet igrati.
Odigrao sat vremena i nije loše. Na prvoj boss borbi poginuo par puta pa mi se posrećilo. Stigao do hotela, odigrao još malo i ugasio. Dojam je da će souls majstorima ovo biti lagano. Možda nastavim kad bude vremena.
Evo sat i nesto igre, grafika na trenutke vrh na nekim mistima vidis malo kaskanja ali nista strasno. Atmosfera igre je brutalna ugodaj prica i to se stvarno cini top.
Neprijatelji obicni ultra lagani do prvih na koje treba koristiti parry e tu kurac. I prvi boss samo san tuka napad i pokusava bezuspjesno pogoditi posrani parry i tako ga prosa. Znaci kad dodu jaci bossovi sa duplim hp om pisi propalo.
Dodge je beskoristan
A igrati cu dok ide ali ne planiram se zivcirati sa tom parry gluposti.