master_x Ne kužim,zašto bi netko iskeširao 60/80€ za neku igru,koju u startu ne želi igrat,samo bi drugi pametovali neka prvo odigra pa onda donosi zaključke.Dajte mi posudite da je odigram,pa ću vam onda reć jel valja ili ne. 😉
Fico Pa može bilo tko reći valja li igra ili ne, no ako ju nije odigrao, onda nema blage veze o čemu priča.
master_x Fico Objasni.Znači mora se bacit u trošak samo da vidi jel mu valja ili ne.Jel na temelju recenzija,trailera,gameplay videa ne može zaključit je igra za njega ili ne.Mora,jer drugi kažu kupit igru za to.Pa da bude onda kompetentan za donošenja zaključka.
Fico master_x Ne jel nekome valja, nego valja li igra. O kvaliteti igre se ne može suditi bez da se zaigra. Točka.
master_x Fico Sve dok ja za tu provjeru moram platit,nema smisla ić u daljnju raspravu.Zato nitko više niti ne nudi demo/trial verzije za isprobavanja.Iskeširaj za igru,pa onda sam odluči.Točka
Fico Tzereen Naravno da možeš. I možeš znati je li za tebe ili nije i velika je vjerojatnost da ćeš biti u pravu. Neke igre te možda iznenade, ali je mala vjerojatnost. Ono što ne možeš je orijentirati se po kvaliteti igre i reći da jedna vrijedi 100€ nakon što si ju odigrao, a druga da vrijedi 10€ iako ju nisi odigrao. I mislim da su se svi ovdje izgubili u tome tko što tvrdi. Neki govore o osobnom interesu, a neki govore o kvaliteti igre.
Miro prayer Ne nudi ni on jer trial za 4ipo igre sto imaju u ponudi ja na njihovom mistu od srama nebi niti reklamira