Pročitaj na portalu
Članak

Kakva vam je bila Gamescom uvodna konferencija?

Noćas nas je Geoff Keighley uživo iz Kolna podsjetio na velike predpandemijske konferencije. Unatoč izostanku najvećih svjetskih izdavača, koji očito pripremaju neke svoje buduće događaje, Keighley je u Kolnu uspio okupiti brojne velike igre, osigurati nekoliko zanimljivih premijera te sveukupno organizirati dobar događaj. Rezime svega najbitnijeg saželi smo na jedno mjesto, možete ga pronaći ovdje, a vas pitamo koliko ste zadovoljni Gamescom Opening Night Live prezentacijom?

Pa meni je bila dobra. Najavljena je hrpa novih igara, čak smo vidjeli i solidno gameplaya. Miks svega, ali kvalitetan miks.

Jedino su izostale PS ekskluzive (ako ih uopće možemo tako zvati) što je i bilo za očekivati s obzirom na glasine o PS eventu u rujnu.

Nemam pojma, nisam gledal, obično pogledam odjavnu špicu i to mi ono zanimljivo, see ya next year, moš mislit. Nisam ni trebao gledati jer ste raspisali i komentirali svaku minutu kaj se zbiva kao neki uživo događaj na 24 sata portalu, hehe!

Ne očekujem više ništa od devova jer su u k. sa novitetima, barem se meni niš ne sviđa. Gasim konzolu na dulje vrijeme. Ne bih ni to gledal taj kraj da me Fenix nije tagal sa nekom babom da je za mene pa me zanimalo o kom se radi. Nije bogzna kaj, tijelo ide ali faca mi ne odgovara. Tak da sveukupni dojmovi oko Gamescoma su oko te babe Khan i njene šaka zulu, dobro ga drži. Sve u svemu tresla se brdo rodio se mišić.

Ne znam. Čudna godina. Čudna vremena. Ne znam jel zbog rata, korone, posla, čega, al nekako se osjeća neko zasićenje prema gamingu. Neka ravnodušnost. Previše su nas više razočarala neispunjena obećanja, DLC-ovi, NFT-ovi, miktrotransakcije, battlepassovi…

Ali bilo je ovdje zbilja ok najava i trailera.

Lords of teh Fallen izgleda odlično.
Ona igra s minijajaturama izgleda vrlo svježe.
Destiny mi uvijek izgleda dobro.
Wyrdsong čim čuješ od koga je, djeluje intrigantno.
Lies of P je super da nadopuni prazninu bez Bloodbornea 2.
Dune da nije survival MMO bi bio jako interesantan. Mislim da mi je Dune bio prvi RTS koji sam ikad igrao.

Uglavnom, zadovoljan sam. Jedino mi Kojima pada u očima sa svojim eskapadama.

Flipper ne znam. Meni djeluje ko Babylon's Fall. Koji je uopće bio problem s tom igrom? Nisam pratio pretjerano. Samo znam da je propala.

Giphy - Animated GIF

Nije bilo nekih najava koje su me izule iz cipela ali najavljeno je gro dobrih AA naslova. Nažalost sam zbog večere propustio Kojimin trol i Geoff nam je lagao; ovo nije zarazna pjesmica

Tzereen Live service igra s osrednjim gameplayom za 70€

Upalio, ugasio, vratio se dalje igranju. Ni blizu je to što je nekad bilo, ali zanimljivi su mi naslovi koje ste tu i naveli u topicu.

Tzereen Ne znam. Čudna godina. Čudna vremena. Ne znam jel zbog rata, korone, posla, čega, al nekako se osjeća neko zasićenje prema gamingu.

Drago mi je da nemam taj problem 🙂

Jedino što mi se stvarno igra od prikaznog je nova igra Quantic dreama, ono pod vodom. Ako oni budu radili tu igru bit će pre pre. Ovo drugo je meeh, ali bolje nego prošli live event.

Odlicna i dosta toga sa liste prikazanih igri cu chekirat 🙂

Nisam gledao,nemam potrebu…prednaručio Lightfall za D2,na konzoli su GT7,RDR2 i ME-LE,čekam pojeftinjenje novog R&C i to je to…jedino mi žao Kojime kojem sam se nekad davno klanjao…

turok99 zbilja? Igraš destiny?

Ima još neko da igra? Jako dobro izgleda nova ekspanzija.

Igram destiny al razmisljam da lagano odustanem sa obzirom koliko je skupa igra. Opet su poskupili, 80 eura za witch queen deluxe a sada je 100 eura za lightfall deluxe

Tzereen igram konstantno,sad imamo novi klan od veterana,ima nas 7-8 i svi su dobrodošli,ako dobiješ volju dođi,nick na PSN mi je t_urok99 a klan je CROBOT's….

Bridn točno 100e,ili dvije šteke cigareta koje traju 20 dana…

Užasna. Baš lopatom nabacane Steam Greenlight rang igre. Nakon dosta vremena sam upalio taj jedan kao gameshow u nadi da će bit zabavno i zanimljivo. Nije bilo.

Ako baš treba što izdvojit to bi bio onaj Pinokio i Benedict Fox iako smo to oboje već vidjeli i prije. Ovo ostalo ajme. E da i Dead Island 2 izgleda iznenađujuće ok, jedini zanimljivi "reveal" večeri.

Niš posebno van lies of pi i hogwarts legacya, i dualsensea koji ce valjda bit 200 eura.