fensisuperstar ali čisto reda radi. Koji si ti kurac napravio po pitanju ičega? To sam te već jednom pitao. Nisam dobio konkretan odgovor. Ne očekujem ga niti sad.
Ne planiram odgovarati ni na što drugo osim na ovo jer mi je sada prekipilo. Ili iskopaj da nisam odgovorio ili ne spominji jer je ovo samo provociranje. Nisam netko tko izbjegava pitanja i to sam pokazao i previše puta kada sam ulagao vrijeme u rasprave za koje sam znao da se uzalud trudim.
Očito nije dovoljno da aktivno prozivam govor mržnje i dijelim sadržaj koji bi ljudima mogao ukazati da statistika govori suprotno od onoga što oni govore. Ili kada se borim s jebenim vjetrenjačama jer neki ne razumiju koncept cjepiva, no svoje mišljenje izjednačavaju s ekspertima. Ili kada na sve moguće načine pokušavam neke navesti da kritički razmišljaju pa da, primjerice, ne izjednačavaju Googleovu malverzaciju podataka s kineskim logorima. Nije dovoljno ni da takoreći svaki mogući put idem na prosvjede za boljitak ljudskih prava kada se održavaju u Zagrebu ni to da idem na svake izbore. Nije vjerojatno dovoljno ni da bojkotiram određene firme poput Blizzarda i do određene mjere i Googlea, Microsofta i sl. velikih firmi jer mi nije problem žrtvovati malo komfora za nešto puno veće od igara. Sigurno nije dovoljno što ne dijelim Tuckera Carlsona i Quarteringa po forumu.
Ništa ne radim.