Tzereen Brijac nije samo promjena imena. Sve se mijenja. Baš me zanima kaj će bit s nama kaj imamo HBO preko A1. Banana.
Fico Tzereen Ako si imao do 1.1. aktivnu pretplatu na HBO paket, mogao si aktivirati do cca 15.2. obnovu paketu do kraja 2024. bez dodatne naknade. Nakon toga… Eh.
prayer Mene više zanima što će biti sa onom 4.66 akcijom koja je išla uz HBO MAX koju uredno plaćam već zadnje 2 godine?
Tuhy Da, piše da će obavijest o cijenama ić naknadno. Realno, ovo kaj trenutno plaćam(o) je niš, realno ga imam(o) jer nam je cijena niska, pa makar niš ne gledamo. Sad, kolko će ić gore…
Fenix Eto sad i HBO s istim sranjem Kod uvođenja nastavljaš plaćati po svojoj cijeni s popustom 4,66 €/mjesečno za Max. Na tvoj idući datum obnove, dana 23.7.2024. ili nakon toga, i dalje će se nastaviti primjenjivati tvoj doživotni popust od 33 % na tada važeću mjesečnu cijenu za Max tarifu Standard (trenutačno 7,99 €/mjesečno) sve dok je tvoja pretplata aktivna i dok je u skladu s Uvjetima korištenja te promocije. Tvoja nova cijena s popustom promijenit će se na 5,32 €/mjesečno. Cijena tarife Standard viša je od tvoje trenutačne cijene zbog značajnih promjena sadržaja, značajki i funkcionalnosti naše usluge te troškova razvoja naše naprednije platforme.
Tzereen Obećan je i u ovom slučaju popust. Doživotno. Ne cifra. Ovdje 33%, u sky showtime 50%. Niko ne mulja, niko ne laže. Samo ustavni sud.
ThomasAAnderson Znači taman prije spavanja kliknem na mobitelu na forum i ovu temu i evo me sad 4 sata poslije i odgledane sve epizode u komadu. Legenda.
Tuhy @Fenix, mi smo sad po novom na Standard varijanti? Kolko vidim, to je max Full HD kvaliteta. I zaklel bi se da mi je jučer, kad sam išo gledat, kvaliteta slike bila primjetno lošija. Izgleda da su nas lijepo naguzili.
Tzereen Tuhy da, i ja koji sam preko A1 imao uslugu, sam sad standard pretplata. A to znači ovo što si rekao - max 1080p rezolucija. Nema 4K, nema Dolby Vision, nema Dolby Atmos. Baš jadno.
Fenix Tuhy da, što god to značilo. Jesmo li prije imali 4K? I zakleo bih se da je prije bilo do 3 uređaja istovremeno, sad je samo 2 EDIT: Da, downgradeali su, ovako je nekad bilo