Pričekat ćemo bota da po rasporedu objavi rješenje i stavi novu sliku, ali zaustavit ćemo ovo danas. Barem pod ovim pravilima. Igra se gluplje nego što sam zamislio, nije zanimljivo
Pogodi igru, što dalje
Napraviti manje bodovanje nakon jasnije slike, a više bodova kod mutnije?
Možda eventualno skrivene postove koje je ne moguće citirati, da drugi ne mogu vidjeti odgovore koje smo dali. (kao recimo brisani odgovori)
Po trenutnim pravilima najbolje je cekat da drugi odgovore, googlat da provjeris da li je tocno i onda prepisat odgovor. Tako si garantiras da ces uvijek imat max bodova. Nema bas smisla igra. Ako mozes sakrit odgovore koje ljudi postaju do trenutka objavljivanja rezultata, format bi bio dobar.
sanzo imala bi smisla da ste šupčine, što nažalost niste. Recimo, ja bi na mjestu Torguea ili Prayera nakon prve slike namjerno naveo ekipu u krivi smjer. Tako je osmišljeno, ali vi ste poštenjačine. Fico je još pojasnio svima zašto je Black Flag
yakuza_stinger Napraviti manje bodovanje nakon jasnije slike, a više bodova kod mutnije?
Tako i jest (dvostruki bodovi)
- Uređivano
Bilo bi najbolje slat odgovore na PM tak da niko ne vidi i objavit odgovore od sviju. (ispustio napisat da se objave odgovori nakon što prvi pogodi u drugoj jasnijoj slici)
Jer kad prvi veli neku igru a možda je točna i pomogne ovom drugom kad ide provjeravat i učini mu se da je ta po screen ui i veli isto a dobi jednako bodova ko i prvi.
edit: a vidim sad da se već slićno napisalo.
Uzeo sam Yakuzin prijedlog, pa ćemo vidjeti.
Davati različite bodove ko prvi pogodi.
Ko prvi pogodi najviše bodova. Drugi manje. Treći manje. I onda negdje peti ili šesti samo po jedan bod ili ništa.