Soul Maratono svih 8 ep, show! Jebeno su odradili posao. Kad pocnu te old school pjesme, pa neke dobro nam poznate iz serijala, top!
fensisuperstar Soul ali imam jedan veliki minus. Koji će im kurac onaj šitni CGI u epizodi 3? kad se ganjaju na motoru i prije. :S
Soul fensisuperstar Koliko animea sam gledao sa puno gorim, ovo je nista… Ali da, svi bi potpisali odma da uopce nema.
montoya Završil sa Devil May Cry. Moram reći da su mi zadnje tri epizode znatno poboljšale dojam i sad također čekam drugu sezonu. Imam za pogledati aktualnu sezonu Disenchantmenta - preporuke svima, odlična serija, i Rick & Mortya. Još sam počel gledati drugu sezonu Mo-a.
renda Kako su sjebali Lady u seriji, cudo, tipicna nadrkana one army zena, ne kuzim cemu to, u igri je totalno drugacija, inace, tip top serija, veselim se drugoj sezoni, ako je bude.
Tuhy Prva sezona je baš bila imala neki feel good vibe (bokte izraza)… simpatična, cool, pomaknuta, fora… Druga sezona će se baš pogledat s guštom.
montoya Pratim aktualnu (3. mislim - edit: ipak 5.) sezonu You. Odma na početku se zakuhalo i nije serija izgubila na čaru… Još bi trebal i Disenchantment dovršiti ali nemrem dugo biti budan jer me tablete strgaju.